Mainos

Asiantuntija vastaa: Mistä tunnistaa laadukkaat farkut?

Tänä päivänä farkkuja on joka lähtöön joustavista materiaaleista jäykkään denimiin ja tummansinisistä rikottuihin vaaleisiin, mutta mistä tietää, ovatko farkut laadukkaat?

Toimittaja ja muotibloggaaja Jani Niipola kertoi Huomenta Suomessa, millaiset farkut ovat usein ne kaikkein laadukkaimmat. Niipola muistuttaa, että laadukkuuden tulisi olla merkittävä valintaperuste farkkujen kohdalla jo niiden historian vuoksi.

– Farkut on kuitenkin työmiehen housut perinteisesti, Niipola toteaa.

Laadukas denim on yllättävän helppo tunnistaa värin ja näppituntuman perusteella. Kulutettuja farkkuja Niipola ei erityisen laadukkaita farkkuja etsivälle suosittele.

– Useimmiten se laadukkain kangas on sellainen todella jäykkä, kova, tummansininen, raaka demin, mikä aluksi muutaman päivän tuntuu tosi ikävältä, mutta alkaa sitten muotoutua omaksi, Niipola kertoo.

Pese uudet farkut oikein

Tummansinisiä farkkuja ei koskaan kannata pestä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tummista farkuista väri kuluu aina alkuun ja pahimmillaan pesukone voi pilata uudet housut jättämällä niihin epäsiistejä raitoja.

– Tärkeää on se, että niitä(farkkuja) ei ensiksi kannata pestä, jotta saa ne kulumat sitten niille kohdille kuin itse haluaa, Niipola vinkkaa.

– Jaksamalla sen ensimmäisen kulutuksen hyvin niistä tulee juuri sinun omasi! Niipola neuvoo.

Mitä eroa on muodilla ja tyylillä? Katso Jani Niipolan vierailu Huomenta Suomessa!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue myös:

Heli Kuitunen, heli.kuitunen(at)mtv.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.