Asiantuntija suitsuttaa herttuatar Catherinea – sovittelee prinssi Williamin puolisolle suuria saappaita

2:44
Prinssi Harryn kommentit saivat kuningatar Elisabetin suunniltaan - vertasi elämää hovissa eläintarhaan

Cambridgen herttuatar saa jälleen suitsutusta osakseen. Kuninkaallisasiantuntija sovittelee herttuatar Catherinen harteille jo prinssi Philipin aiempaa roolia kuninkaallisessa perheessä.

Kuninkaallisasiantuntija ja -toimittaja Katie Nicholl suitsuttaa herttuatar Catherinea60 Minutes Australia -ohjelmassa. Nicholl luonnehtii ohjelmassa, että Cambridgen herttuatar olisi tällä hetkellä jopa brittihovin tärkein valttikortti. Lisäksi hän sovitteli Daily Mailin mukaan Catherinelle varsin suuria saappaita nostamalla tätä huhtikuussa 99 vuoden iässä menehtyneen prinssi Philipin manttelinperijäksi.

– Kuninkaallinen perheen pitäisi huomata, että heillä on avainpelaaja ja nostaa hänet keskeiseen asemaan, Nicholl sanoi ohjelmassa.

– Mielestäni Kate on perheessä samanlainen liima kuin Edinburghin herttua, joka pyrki aina ratkomaan perheen sisäisiä asioita, hän jatkoi.

– Philip oli perheen patriarkka, ja minusta Kate on astumassa siihen rooliin yrittäessään pitää asiat koossa.

Nichollin mielestä herttuatar Catherinesta on todennäköisesti hoville suuri etu nyt, kun brittihovia on riepoteltu skandaalista toiseen. Jännitteitä kuninkaallisen perheen sisällä ovat aiheuttaneet ainakin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esittämät lukuisat syytökset brittihovia kohtaan sekä prinssi Andrew'n kytkökset seksuaalirikoksista tuomittuun amerikkalaismiljardööriin Jeffrey Epsteiniin liittyvän rikosvyyhtiin.

Prinssi William ja herttuatar Catherine nauttivat Britanniassa suurta kansansuosiota. Monet britit ovatkin sitä mieltä, että prinssi Charlesin tulisi luopua kruunusta poikansa hyväksi, kun kuningatar Elisabetista aikanaan aika jättää. Nicholl suhtautuu tällaisiin spekulaatioihin kuitenkin varauksella.

– He olisivat varmasti suositumpia kuin Charles ja Camilla, mutta kuninkaallinen perhe perustuu sääntöihin ja olisi vaikeaa kuvitella, että niitä rikottaisiin.

Nicholl hehkutti Daily Mailin mukaan haastattelussa myös sitä, kuinka hyvin herttuatar Catherine on soljahtanut rooliinsa kuninkaallisena, vaikka tulee tavallisesta perheestä. 

Myös kuninkaalliselämäkerturi Phil Dampier kehui aikaisemmin keväällä Daily Mailille sitä, kuinka Cambridgen herttuatar esiintyi prinssi Philipin hautajaisissa huhtikuussa.

– Prinssi Philipin hautajaisissa Kate todella osoitti kypsyytensä, Dampier kehui ja luonnehti Catherinen esiintyneen "kuin kuningatar".

– Hän on omaksunut useita kuningattaren ominaisuuksia, kuten sen, ettei hän ylireagoi tilanteisiin vaan ajattelee, mikä on parasta pitkällä aikavälillä. Aivan kuten kuningatarkin, hän ei kanna kaunoja tai hae tilaisuutta kostaa, Dampier arvioi.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja