Asiantuntija sai puhelun kesken tv-lähetyksen – pian nähtiin vauhdikas poistuminen

Amerikkalaisen jalkapallon NCAA-yliopistosarjan välieräottelussa Michiganin ja TCU:n välillä nähtiin yllättävä tilanne, kun entinen huippupelaaja ja nykyinen asiantuntija Robert Griffin III poistui kesken suoran tv-lähetyksen.

Uransa loukkaantumisen takia lopettanut 32-vuotias Griffin toimii NFL:n, mutta myös yliopistosarjan tv-lähetyksissä asiantuntijana. Griffinille tuli äkkilähtö kesken uudenvuodenaaton tv-lähetyksen saatuaan puhelun vaimoltaan.

Griffin lähti puhelun päätyttyä juoksemaan pois paikalta. Myöhemmin selvisi, että hänen raskaana oleva vaimo oli ilmoittanut synnytyksen alkaneen. Griffin päivitteli tilannettaan Twitterissä.

– Päivitys! Ehdin lennolla kotiin. Sinnittele kulta, isä on tulossa, Griffin kirjoitti.

Synnytystä ei kuitenkaan tapahtunut.

– Vauvamme päätti, että aika ei ollut vielä kypsä. Hänen on täytynyt tietää, että äiti ja isä viettäisivät uudenvuodenaaton erillään. Nyt olemme yhdessä nauttimassa ilotulituksista. Jumala tiesi, missä minun pitää olla, Griffin totesi Twitterissä.

Griffinin vaimo, yleisurheilun seitsenottelussakin aikoinaan kisannut virolainen Grete Griffin kiitti Twitterissä miehensä toimintaa.

– Kiitokset kaikille ihanista viesteistä, mutta toistaiseksi olen yhä raskaana ja en voisi olla enempää kiitollinen Robertille, että hän hyppäsi ensimmäiselle lennolle kotiin. Minun sankarini, Grete Griffin kirjoitti.

Katso tilanne alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja