Ashton Kutcher puhuu jo Milasta tyttöystävänään

Näyttelijä Ashton Kutcher myönsi perheelleen suhteensa laadun Mila Kunisin kanssa. Perheen kerrottiin hämmästyneen kuulemastaan.

Näyttelijät Ashton Kutcher ja Mila Kunis eivät ole toistaiseksi vahvistaneet julkisuudessa seurustelevansa, mutta nyt tähtinäyttelijän perhepiirissä tiedetään mikä suhteen laita todellisuudessa on. Kutcherin nimittäin kerrottiin myöntäneen perheelleen, että hän ja Mila ovat parisuhteessa.

– Hän on virallisesti kertonut Milasta perheelleen ja kutsuu tätä luontevasti tyttöystäväkseen, Celebuzzin lähde kertoi.

Näyttelijäkomistus myös kertoi perheelleen, että jatkossa he tulevat näkemään tyttöystäväänsä erilaisissa perhetapahtumissa, Ashtonin luona Kaliforniassa tai Kutcherin perheen parissa Iowassa. Tähän asti näyttelijäpari on kieltänyt julkisesti seurustelevansa siitäkin huolimatta, että heidät on bongattu läheisissä tunnelmissa useampaan otteeseen. Se syy, miksi pariskunta on halunnut pitää matalaa profiilia, liittyy Milaan. Näyttelijätär ei nimittäin halunnut leimautua avioliitonrikkojaksi, sillä Ashtonin ja näyttelijätär Demi Mooren avioeroprosessi on edelleen kesken.

Mikä sai Kutcherin perheen hämmästymään kuultuaan Ashtonin ja Milan suhteen laadusta? Lue uutinen täältä loppuun!

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla tiistaina 4.9. klo 19.30.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat