Ashton Kutcher ja Mila Kunis hotkivat roskaruokaa baseball-ottelussa

Ashton Kutcher ja Mila Kunis bongattiin rennoissa tunnelmissa baseball-ottelusta. Tähtipari hotki herkkuja siinä missä muutkin katsojat.

Hollywoodin tämän hetken kenties seuratuin lemmenpari Ashton Kutcher ja Mila Kunis herättävät huomiota missä ikinä kahden liikkuvatkin. Näin kävi myös keskiviikkona, kun pari nautti toistensa seurasta baseball-ottelussa Los Angelesissa.

Kotijoukkue LA Dodgersia kannustaneet näyttelijät päätyivät peliä seuratessaan aina televisioruutuihin asti, kun ottelua kotiakatsomoihin taltioinut kamera paikansi tähdet yleisön joukosta.

Upea Kunis oli saapunut peliin luonnollisen oloisena ja hotki pelieväitään antaumuksella, suu auki maiskuttaen. Myös Ashton näytti nauttivan nakkisämpylästään täysin siemauksin.

Tähtien maukkaat eväät ja yhteinen laatuaika saattoivat lohduttaa tähtiä pelin päätyttyä, sillä heidän kannustamansa kotijoukkue Dodgers kärsi lopulta kirvelevän 4–1 -tappion.

Miten tähdet osoittivat tukensa joukkueelleen? Lue lisää ja katso video tähtien maukkaasta hetkestä: Ashton Kutcher ja Mila Kunis hotkivat roskaruokaa baseball-ottelussa

MIEHEN PUOLIKKAAT uudet 9. kauden jaksot Subilla 4.9. alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat