Arvostettu sivusto listaa: Nämä ovat iPhonen parhaat sovellukset vuonna 2015

Mashable.com -verkkosivusto on listannut tämän vuoden parhaat sovellukset iPhonelle. Oletko jo ladannut?

Adobe Photoshop Fix

Photoshopin iPhonelle räätälöity mobiiliversio on yksi Adoben ja samalla iPhonen parhaita sovelluksia kuluvana vuonna. Monelle ammattimaiselle kuvankäsittelijälle tuttu Photoshop ei ole mobiilissa läheskään yhtä monipuolinen, mutta tarjoaa monia tietokoneversiosta tuttuja apuvälineitä ja on riittävän helppokäyttöinen.

Hinta: Maksuton

Alto's Adventure

Alle euron hintainen lumilautailupeli on houkutteleva lataus, varsinkin kun se on melkoisen koukuttava. Tavoitteena on lautailla esteiden ja haasteiden läpi samalla tehden haastavia temppuja.

Hinta: 0,99 euroa

DO Camera

DO Camera -sovelluksella käyttäjä voi jakaa kuvia erittäin nopeasti haluttuun sovellukseen. Käyttäjä voi määrätä sovelluksella otetun kuvan suoraan esimerkiksi sähköpostiin, Facebook-kansioon tai pilvipalvelukansioon.

Hinta: Maksuton

Giphy

GIF-animaatiot elävöittävät monia Facebook-keskusteluja. Giphyllä voi selata laajaa GIF-animaatioiden kirjastoa, josta tiedostot voi jakaa muihin sovelluksiin tai ystäville.

Hinta: Maksuton

Google Photos

Jos haluat valokuvasi varmempaan turvaan älypuhelimestasi, Googlen kuvasovellus on varteenotettava vaihtoehto. Se tekee kuvista automaattisesti varmuuskopiot ja järjestää ne käyttäen omaa älykästä algoritmiä. Tämän jälkeen kuvia on helpompi hakea ja jakaa.

Hinta: Maksuton

Lue myös:

    Uusimmat