Arttu Wiskari on kokenut urallaan uhkaavia tilanteita – yksi kohtaaminen meni fyysiseksi: "Taksijonossa joku hyökkäsi kimppuuni"

Arttu Wiskari puhuu, millaisia uhkailuja hän on kokenut uransa aikana.

Laulaja Arttu Wiskari keräsi viisi ehdokkuutta tämän vuoden Emma-gaalassa, joka järjestetään 14. toukokuuta Hartwall Arenalla. Wiskari ei ole voittanut koskaan Emma-pystiä, vaikka menestystä on tullut muissa gaaloissa. Hän pitää jokaista Emma-ehdokkuutta yhtä arvokkaana.

Wiskari tunnetaan ympäri Suomea, sillä hänen hittikappaleensa soivat radiokanavilla monta kertaa päivässä. Wiskari muistelee MTV Uutisten haastattelussa erikoista keikkatarjousta, joka ei koskenut kuitenkaan laulamista.

Keikkamyyjälle oli tullut pyyntö, voisiko hän vierailla erään pariskunnan kotona.

– En vietä joulua sen kummemmin, joten pyysin keikkamyyjältä lisäinfoa. Kyse ei ollutkaan siitä, että menisin laulamaan, vaan saunomaan hänen vaimonsa kanssa. Siinä vaiheessa piti peruuttaa keikka, Wiskari muistelee naureskellen.

Wiskari tunnetaan laulu-uransa lisäksi myös näyttelijänä ja ravintoloitsijana.

– Musiikkialasta on tullut juuri niin iso, kun olen halunnut. Se on yksi unelma, mikä on täyttynyt, totta kai sen eteen on tehty töitä. Ravintolassa on paljon tehtävää.

– Se on kiva rikkaus, että saa tehdä sitä, mitä haluaa. Jos tekee se eteen töitä, niin ne voi myös menestyä.

Vihamielisiä yhteydenottoja

Kansanedustajiin kohdistuneet uhkailut ovat olleet otsikoissa viime aikoina. Wiskari kertoo, että hänkin on kokenut uhkaavia tilanteita monta kertaa uransa aikana.

– Aika harvoin niistä on mitään haittaa. Hetken, kun keskustelee tai käy asiaa läpi viranomaisten kanssa, aika harvoin niistä tulee isoja ongelmia.

Wiskarille on tullut vihamielisiä yhteydenottoja uransa aikana, monesti alkoholilla on ollut asiaa. Joskus Wiskarin on ollut hankala päästä takaisin hotellihuoneeseen keikan jälkeen aggressiivisen fanin vuoksi ja myös hänen autoaan on naarmutettu. Wiskaria ei kuitenkaan pelota, sillä hän ei liiku tuntemattomissa porukoissa.

– Veikkaan, että jokaiselle artistille on tullut uhkailuja.

Wiskari muistaa, kun erään kerran kohtaaminen meni fyysiseksi.

– Ei siitä ole hirveän montaa vuotta, kun taksijonossa joku hyökkäsi kimppuuni. Vedimme kunnon painimatsin. Asia ei edennyt eteenpäin sen takia, kun viranomaiset hoiti ja soitti, mitä tehdään.

Wiskari ei vahingoittunut rytäkässä.

– Ei sattunut. Hän oli ainakin 50 kiloa kevyempi.

Arttu Wiskarin ravintolaan murtauduttiin ja vorot saatiin kiinni. Kenelle se jätti trauman?  Katso video.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja