Mainos

Arto Merisalo sai töitä Magneettimedian seuraajalta

Tavarataloyhtiö J. Kärkkäinen on perustanut ilmaisjakelulehti Magneettimedian tilalle uuden kaupallisen lehden.

Yhtiön toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen kertoo, että KauppaSuomi alkaa ilmestyä lähiaikoina viikoittain sekä lehtenä että verkossa.

-KauppaSuomi on kokonaan uusi lehti, jossa ei ole mitään vanhasta Magneettimediasta. Uusi lehti keskittyy elämisen perusasioihin ja jättää politiikan pois, Kärkkäinen kertoo STT:lle.
Juha Kärkkäinen tuomittiin kaksi viikkoa sitten Magneettimediassa julkaistuista juutalaisvastaisista kirjoituksista sakkoihin. Tuomio tuli kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Tavarataloyhtiön uudessa lehdessä työntekijänä on Arto Merisalo, joka istuu vankilassa tuomiota muun muassa lahjuksen antamisesta.
-Hän keskittyy kaupallisen median myyntityöhön. Merisaloa on tässä autettu saamaan elämänsyrjästä taas kiinni. Tämä asia on sovittu vankilasta käsin, Kärkkäinen selvittää.
KauppaSuomi-lehteä aletaan tavarataloyhtiön mukaan jakaa Lahden, Oulun ja Ylivieskan ympäristöissä yli 366 000 talouteen.
 

Korjattu 18.25: Merisalo istuu tuomiota Nova-yhtiöihin liittyneistä velallisen rikoksista, ei lahjuksen antamisesta, kuten jutussa aiemmin virheellisesti todettiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.