Jämsän paikallislehti siirtyy jättikaupan myötä Almalta Sanomalle: "Fiilis on varovaisen optimistinen"

Sanomalle siirtyy aamulla julkistetussa jättikaupassa Alman 13 paikallismediaa. Lisäksi Sanoma on ostanut painotalo Alma Manun, Aamulehden ja Satakunnan Kansan.

Jämsän Seudun päätoimittaja Mikko Lindroos suhtautuu aamulla saamaansa uutiseen myönteisesti.

– Totta kai ensin yllätyin. Mutta paikallisuus on mediassa uusi musta, ja kun ajatellaan kuinka isot hartiat Sanomalla konsernina on, niin näen tässä meidän kannaltamme oikeasti positiivisia asioita.

Henkilöstö sai kuulla kaupasta Sanoman ja Alman yhteisessä tiedotustilaisuudessa.

– Sanoisin, että fiilis toimituksessa on varovaisen optimistinen tässä vaiheessa.

– Sanoma mahdollistaa meille vieläkin vauhdikkaampia ja laajempia kehitystoimia esimerkiksi digipalveluiden parissa. Lisäksi konsernin aineistojen ristiinkäytöt, välineinä radio ja televisio, suoratoisto – tässä on meidän kannaltamme paljon uusia aspekteja, Lindroos sanoo,

Jämsän Seutu työllistää kahdeksan henkilöä asiakaspalvelussa, toimituksessa ja mediamyynnissä. Lindroos ei osaa vielä ottaa kantaa, voiko kauppa tuoda mukanaan muutoksia henkilöstömäärään.

– En osaa näin äkkiseltään sanoa, mitä tämä tarkoittaa toimitukselle. Nämä asiat tarkentuvat matkan varrella, Lindroos sanoo.

Kello 11.17 korjattu Jämsän Seudun henkilöstömäärä kahdekaksi aiemmasta kymmenestä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja