Arsenal juhlii Englannin cupin voittoa – historiallinen menestys sai jatkoa, hurjavireinen maalitykki käänsi loppuottelun

Arsenal on voittanut jalkapallon Englannin cupin. Arsenal kukisti Lontoon Wembleyllä pelatussa loppuottelussa Chelsean 2–1.

Gunnersin sankariksi nousi gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang, joka teki joukkueen molemmat maalit ja nosti Arsenalin tappioasemasta voittoon. Aubameyang on osunut kaikki kilpailut huomioiden viimeisessä neljässä ottelussa kuudesti.

Christian Pulisic vei Chelsean johtoon jo viidennellä peliminuutilla, mutta Aubameyang tasoitti pilkulta reilut 20 minuuttia myöhemmin ja teki upean voittomaalin toisella puoliajalla.

Arsenalilla on nyt 14 Englannin cup-mestaruutta, enemmän kuin millään muulla joukkueella. Joukkue on voittanut cupin neljä kertaa viimeisten seitsemän vuoden aikana.