Arman Alizad teki elämässään 12 vuotta sitten täyskäännöksen - kaikki eivät uskoneet uskomattomaan ideaan: "Osa ihmisistä nauroi"

8:29
Meikkitaiteilija Coco Senay tuli tunnetuksi Arman Alizadin rakkaana – kuka on tämä nainen, josta kaikki puhuvat?

Arman Alizad on kertonut, kuinka aloitti nollasta saavuttaakseen unelmansa. 

Televisiopersoona Arman Alizad muistelee uransa alkutaivalta Instagram-tilillään

Ennen televisiouraansa Alizad työskenteli räätälinä. 12 vuotta sitten hän teki täyskäännöksen elämässään ja päätti ryhtyä televisiotuottajaksi. Hän alkoi tehdä matkailuohjelmaa kamppailulajeista. 

– Silloin suurin osa ihmisistä nauro mulle ja sano et suutari pysyköön lestissään. "älä hyvä mies leiki tuottajaa kun sul on oma ura, tee sä pukuja, anna tuottajien tuottaa, Alizad kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Alizad kertoo, että hänen ideaansa uskoi vain kourallinen ihmisiä. 

‒ Ave sanoi silloin, "et on tää niin hullu idea et tähän on pakko lähteä mukaan. Plus jos sä haluut oppiin kamppailemaan, niin ensin sun pitää oppia ottamaan turpaan, Alizad kertoo ystävästään (kuvassa). 

Alizadin haaveet kävivät toteen. 

– Kill Arman toteutui, oli menestys joka esitettiin maailmallakin 135 maassa. Kill Arman on ollut mun koko tän hetkisen uran ponnahduslauta ja kulmakivi jonka päälle kaikki muut mun tuotannot on rakennettu.

Hullutuksia

Arman kirjoitti elokuussa Instagramissa siitä, kuinka hän aloitti kaiken nollasta. Hän antoi kirjoituksessaan neuvoja tuoreille ylioppilaille. 

– Mulla ei ollut tietämystä, osaamista, kokemusta eikä rahaa, kun päätin seurata unelmaani ja ryhtyä TV-tuottajaksi. Aloitin nollasta. Mulla ei ollut muuta kuin usko omiin unelmiin eli tarinoihin. Lapsuudesta muistan parhaiten sen, kun istuin ukin sylissä ja hän luki mulle persialaista mytologiaa ja kertoi sankaritarinoita.

Alizad ei aina ole saanut vanhempiensa tukea erikoisille urahaaveilleen. Alizadin isä Vahid Alizad on kertonut kirjassa Miten kasvatan lapsestani iloisen yrittäjän (Talenom), että esimerkiksi vaatturin opinnot kuulostivat hänestä hullutuksilta. 

– Vaimoni kanssa vastustimme kaikkea, mitä Arman teki. Hänellä oli vaarallisia ja meidän mielestämme turhanaikaisia harrastuksia, skeittaamista ja breakdancea ja sellaisia, isä on kertonut kirjassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja