Arkkitehtuurin, rakentamisen, tyylin ja sisustuksen ykkösohjelma Grand Designs saadaan viimein Suomeen!

Grand Designs -ohjelmasta tehdään kotimainen versio.

Britanniassa Kevin McCloudin juontama, useasti palkittu Grand Designs on ollut rakastettu jo 20 tuotantokauden ja yli 150 jakson verran, ja suosio on vain kasvanut viime vuosina. Ohjelmasta on nähty vuosien mittaan lokalisoituja versioita muun muassa Uudessa Seelannissa, Australiassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Nyt Grand Designs rantautuu viimein myös Suomeen! 

Grand Designsin ytimessä ovat kunnianhimoiset rakennuskohteet, joiden valmistumisen vaiheita seurataan heti alkumetriltä valmistumiseen saakka. Ohjelmassa nähtävät kohteet ovat rakentajiensa intohimoprojekteja, ja sarjalle tyypilliseen tapaan hienon designin ohella nähdään myös monenlaisia käänteitä projektien edetessä.

– Grand Designs on valtavan hieno formaatti ja brändi, joka tarjoaa kiinnostavaa seurattavaa laajasti arkkitehtuurista, rakentamisesta ja designista kiinnostuneille. Upeiden kohteiden lisäksi saamme myötäelää niitä rakennuttavien henkilöiden kokemuksia projektin edetessä. Suomesta löytyy upeaa näkemystä ja perinteitä arkkitehtuurin saralla, tulemme siis näkemään ohjelmassa monia vaikuttavia rakennuskohteita, ohjelman vastaava tuottaja Mei Hari MTV:ltä kertoo.

Mukaan ohjelmaan etsitään vielä muutamia rakennuskohteita. Erityisesti omin käsin tai suunnitelmin lähteviä rakennuttajia ja rakentajia kaivataan. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä ohjelman tuotantoyhtiöön osoitteessa granddesignssuomi@fremantle.com. Kerro viestissäsi rakennusprojektistasi – mikä tekee sinun talosuunnitelmastasi Grand Designia?

AVA esittää kansainvälisistä versioista inspiroivia Grand Designs -sarjoja uusintoina läpi kesän, ja jaksoja löytyy runsain mitoin myös mtv-palvelusta. Syksyllä näytetään uusia kausia: Grand Designs - unelma-asunnot 18. kausi ja Grand Designs Uusi-Seelanti 3. kausi AVAn syysohjelmistossa.

 Ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

Grand Designs Suomi esitetään MTV:n kanavilla ja alustoilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lue myös:

    Uusimmat