Arkkipiispa vieraili Michael Schumacherin luona – kuvaili saksalaislehdelle F1-ikonin kasvoja

Vakavaan lasketteluonnettomuuteen viisi vuotta sitten joutuneen Michaelin Schumacherin tilaa on pidetty visusti median ulottumattomissa. Nyt Schumacherin tilasta on tihkunut uutta tietoa, sillä saksalaislehti Bunten mukaan saksalainen arkkipiispa Georg Gänswein vieraili Schumacherin luona.

Arkkipiispa Georg Gänswein paljasti Bunte-lehdelle tavanneensa Schumacherin hänen kotonaan, jonne ovat päässeet vierailemaan vain perheen lähimmät ystävät. Gänswein kuvaili kotihoidossa lepäävän Michael Schumacherin tilaa vähäsanaisesti, sillä hän ei halunnut rikkoa Schumacherin perheen kunnioitusta ja pyyntöä.

– Istuin häntä vastapäätä ja pidin hänen molemmista käsistään kiinni. Hänen kasvonsa olivat juuri sellaiset kuin me kaikki muistamme, mutta hieman pulleammat, Gänswein kuvailee.

Gänsweinin mukaan Schumacher aistii läheistensä läsnäolon.

– Hän aistii, että hänen rakastamansa ihmiset ovat hänen ympärillään huolehtimassa hänestä ja pitävät hänet uteliaiden katseiden ulottumattomissa.

Schumacherin 19-vuotias Mick-poika juhli hiljattain Formula 3:n euromestaruutta. Ensi kaudeksi nuori Schumacher siirtyy ajamaan Formula 2 -luokkaan.

Lue myös:

    Uusimmat