Ariana Grande ja Dalton Gomez ovat nyt virallisesti eronneet – laulajan kukkaro on avioeron myötä yli miljoona dollaria kevyempi

Ariana Granden ja Dalton Gomezin avioero tuli viralliseksi tiistaina.

Laulaja Ariana Granden ja kiinteistöguru Dalton Gomezin avioeroprosessi on tullut päätökseensä ja ex-pari on nyt virallisesti eronnut. Los Angelesin korkeimman oikeuden päätös purkaa parin avioliitto tuli viralliseksi tiistaina. Grande oli jättänyt avioerohakemuksen Gomezista puolta vuotta aiemmin.

NBC News kertoo, että pari erosi oikeuden asiakirjojen mukaan jo yli vuosi sitten. Grandella ja Gomezilla oli avioehto, heillä ei ole lapsia eikä eroon liittynyt merkittäviä oikeudellisia kiistoja, jonka vuoksi avioeroasia eteni nopeasti oikeusjärjestelmän läpi.

Pari oli tehnyt sopimuksen avioeroon liittyvistä maksuista lokakuussa. Sopimuksen mukaan Grande maksaa Gomezille kertaluontoisen 1 250 000 dollarin, eli 1 150 875 euron maksun ilman tulevia elatusapuja, antaa tälle puolet heidän Los Angelesin kotinsa myyntituloista ja maksaa lisäksi 25 000 dollaria eli reilut 23 000 euroa tämän asianajokuluja.

Pari alkoi tapailla tammikuussa 2020 ja he ilmoittivat kihloistaan saman vuoden joulukuussa. Avioon he astelivat pienimuotoisessa seremoniassa toukokuussa 2021.

Grande haki avioeroa Gomezista sovittamattomiin erimielisyyksiin vedoten syyskuussa 2023. 

Gomez on menestynyt kiinteistöalalla. Hän on tehnyt miljoonakauppoja ja myynyt useiden tunnettujen henkilöiden asuntoja. Grande puolestaan on yksi maailman tunnetuimmista pop-tähdistä.

Lue myös:

    Uusimmat