Argentiinan maajoukkuepelaaja operoitiin Turussa – tuttu kirurgi veitsen varressa

AC Milanissa pelaavan 32-vuotiaan keskikenttäpelaaja Lucas Biglian akillesvamma leikattiin torstaina Turun Urheilu Mehiläisessä, kertoo terveyskonsernin tiedote. Tähtiurheilijoiden leikkauksista aiemminkin tunnettu Sakari Orava vastasi leikkauksesta.

Artikkelin videossa AC Milanin tasoitusmaali torstain Eurooppa-liiga ottelussa Real Betisiä vastaan.

Biglia on pelannut Argentiinan maajoukkueessa voittaen hopeaa Brasilian MM-kisoissa vuonna 2014. Hän on edustanut Argentiinaa useana vuonna jalkapallon MM-kisoissa. Maajoukkueuransa Argentiinan riveissä Biglia lopetti 2018. AC Milanin riveissä hän on pelannut vuodesta 2017.

– Urheilu Mehiläisen ja AC Milanin välillä on tehty jo pitkään yhteistyötä. Tässäkin tapauksessa AC Milanista lähetettiin magneettikuvat meille Suomeen, ja kuvissa olleiden löydösten perusteella tehtiin päätös toimenpiteen tarpeellisuudesta, Orava kertoo tiedotteessa.

– Leikkaus sujui hyvin, ja tavoitteena on, että paluu kentälle on mahdollinen noin neljän kuukauden kuluttua, Oravan kanssa leikkausta suorittanut ortopedi Lasse Lempainen arvioi Biglian toipumista toimenpiteestä.

Sakari Oravan työhistoriasta löytyvät muun muassa yleisurheilijat Haile Gebrselassie ja Merlene Ottey sekä jalkapalloilijat David Beckham, Didier Deschamps, Josep Guardiola, Thomas Vermaelen ja Nicklas Bendtner.

Lue myös:

    Uusimmat