Apu-lehden testiryhmän loppuarvio

Etsimme ennen pääsiäistä kiinnostuneita arvioimaan Apu-lehden 15. huhtikuuta ilmestyvää numeroa. Halukkaita oli runsaasti, mistä erityisen suuri ja lämmin kiitos. Tästä voit lukea otteita testiryhmään mukaan arvottujen henkilöiden lehdestä antamistaan arvioista.

Kiinnostavin juttu oli ”Tuhat kilometriä koirien kyydissä” ja ydinvoimaa käsittelevä ”Kivenä kengässä”. Aiheet kiinnostavat koska olen luonto ihminen ja ydinvoiman lisä rakentaminen on myös luonto ratkaisu ja koirat kiinnostavat aina. Juttujen sisällöt olivat sitä mitä odotin, joissakin ylitettiin minun odotukset. Mikä on hyvä ja sitähän aina toivoo että toimittaja osaa yllättää lukijan.

Olavi Aaltonen

Kiinnostavia ajankohtaisia juttuja oli lehdessä, en osaa sanoa mikä siinä olisi ollut yli muiden. Lehti ihan OK. Ravintoon, terveyteen ja liikuntaan olevat aiheet aina kiinnostavat. Etenkin sellaiset kivat ruokavinkit joihin saa tarpeet ihan maaseudultakin, ettei vaadi erikoisliikkeiden tarvikkeita.

Ahkeraliisa

Yleisesti ottaen Apu ei ole enää mitä se oli ennen, niin ehkä maailmassa ei mikään olen enää niinkuin oli ennen mutta Apu on mennyt liian "asialliseksi". Kohta se on kuin Suomen kuvalehti. Ei minulle valitettavasti. Jos minä saisin muttaa Apu-lehteä laittaisin kansikuvaksi aina jonkun HOUKUTTELEVAN henkilön kasvot eikä ne ole mitkään PAULA-kasvot.... Iskevät sisällyslauseet houkuttelevimmin esille. Lehden tarinat on oltava ajan hengessä, juuri nyt kiinnostavia, ei mitään historiaa ellei se ole päivän puheenaihe josta kannattaa kirjoittaa.

Tellervo

Juttuaiheet: Paula Koivuniemi. Valon ja varjon Sevilla.Superkoirat-Tuhannen kilometrin valjakkokisa. Juttujen sisältö: Vastasivat hyvin odotuksiani. Matkajutut ja henkilökuvaukset kiinnostavat.

Tuisku

Kun olen melkein koko ikäni lukenut Apua niin luotan että artikkelit ovat hyviä, luotettavia ja asiallisia eikä minun ole juurikaan tarvinnut pettyä.Pidän yleensä henkilöhaastatteluista ja matkailu- ja luontoaiheista, veneilyyn liittyvistä artikkeleista ja toki ravinnosta.

Pirjo Kunnari

Lehden ulkoasu: Ajastin osuus herätti levottumuutta, ei minun mieleeni, muuten ulkonäön kokonaisuus hyvä. Juttuaiheet: Monipuolisia. Astrid Thors maalitaulu oli hyvä. Tuhat kilometriä koirienkyydissä. Juttujen sisältö: Kyllä mielestäni otsikot eivät pettäneet.

Pekka Laakso

Apu-lehti on mielestäni uusinut "lookiaan" taas positiivisessa merkityksessä. Nyt siinä oli ilmettä ja monia kiinostavia juttuja. Ensinnäkin Paula Koivuniemi kannessa on hyvä "houkutus" . Sitäpaitsi kuva hänestä on tosi pirtsakka ja positiivinen. Varmasti saa monet lukijat hyvälle tuulelle. Lisäksi Paula on maamme suosituimpia artisteja, joten kirjoitus hänestä on ihan ajankohtainen. Itseäni kiinnostavat kovasti matkailuaiheet, henkilökuvat sekä tavallisten lukijoiden kokemukset eri asioista. Lisäksi luen mielelläni myös arvosteluja.

Marja Mäki

Juttuaiheet: Eivät erityisen kiinnostavia tällä kertaa. Mielenkiintoisin oli juttu "mitä Arto Merisalo halusi Tiurasta?" Ja minua kiinnostaa aina ristikot (en tiedä ovatko ne niinkään juttu, mutta Apu-lehdessä on aina ollut hyvät ristikot). Juttujen sisältö: Juttujen sisällöt vastasivat jotakuinkin odotuksiani. En yllättynyt minkään jutun suhteen. Merisalo-Tiura juttu vastaa aika hyvin mieltymyksiäni. Lisäksi minusta on mukava lukea tavallisten ihmisten kokemuksista, ei niinkään tyhjien julkkisten.

jarriitta

Kansi: Ei sytytä, Paula Koivuniemi on ollut ihan liikaa esillä, eikä kuvakaan ollut paras mahdollinen. Kuka nyt jaksaa aina olla kiinnostunut julkimoista. En myöskään ole kovin kiinnostunut kevyestä musiikista enkä etenkään Paulan edustamasta musiikkilinjasta (suomalainen iskelmä). Juttuaiheet ja sisältö: Tällä kertaa ei ollut juuri mitään minua kiinnostavaa. Valon ja varjon Sevilla oli ainoa kiinnostava ja varmaan tuon Kivenä kengässä jutun luen vielä kunnolla, sillä aloituskuva oli aika vaikuttava ja aihe on tärkeä ja sanonpa samalla, Ydinvoimaa EI KIITOS.

Eira Mäki

Tykkään jutuista, jotka käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia, tasa-arvoa, vanhusten asemaa sekä lasten ja nuorten oloja. Henkilöhaastattelut ja julkkisjuorut miellyttävät. Taloutta ja pankkiasioita en ymmärrä yhtään, niistä kysyn neuvoa jälkikasvulta (kun en ymmärrä itse lukien). Meikkaus ja kauneudenhoito eivät enää kiinnosta - liian myöhäistä minulle! Kilpailuja ei lehdessä sitä vastoin ole koskaan liikaa. - Vielä luen mielelläni rikosjuttuja, sekä uudempia että vanhoja. Filmitähdet ja missit sekä tunnetut näyttelijät ja muusikot kiinnostavat.

ufo

Kansi: Ensinnäkin minua jo vähän ärsyttää kun joka lehden kannessa on jonkun naisen kuva ja tietysti paranneltuna ei ikäisensä näköisenä, minä en osta lehteä sen takia että siinä on kannessa joku missi, laulaja, mannekiini tms. Saatan jättää ostamattakin jos kansikuva ei edusta omaa arvomaailmaani. Lehdessä on monta kiinnostavaa juttua ,erityisesti minua kiinnosti Superkoirat,Oma Aika jutut ja unohtamatta kestosuosikkiani Nitrodiskoa. Positiivinen yllätys oli Televisio ja TV-viikko sivut

Anna

Kolumnit eivät herättäneet kiinnostusta. Minulle hyvä kolumni on sellainen, joka avaa jonkin uuden näkökulman omaan rajoittuneeseen ajatteluuni tai ainakin tuottaa iloa kirjoittajan taidokkaalla sanankäytöllä. Jutut olivat käsittämätön sekamelska viihdettä ja asiaa. En omassa hassuudessani kykene oivaltamaan, minkä lajin lehti Apu on nykyisin. Ristikot ja sudoku olivat selkeästi parasta koko lehdessä. Eivät kuitenkaan riittävä syy ostaa lehteä. Tv-ohjelmien kohdalla mielenkiintoista oli lukijan saamat päivän valinta vihjeet.

Kari Öhman

Kansi oli juuri sellainen tyypillinen viikolehtikansi joka ei tosiaankaan herätä meikäläisen kiinnostusta. Lehden ulkoasu sinänsä on ihan asiallinen, mutta sisältö ei mitenkään erityisen kiinnostava. Juttu Sevillasta oli mielenkiintoinen, mutta muuten ei tämän lehden sisältö vastaa odotuksiani viikolehdeltä.

Kriittinen

Lehti on päällisin puolin houkuttelematon vaikka kansikuvassa on ikinuori Paula. Juttu Paulasta oli kiitettävä myös koiravaljakko ja kirnullinen suomea oli ok.Viihteellä osasto oli hyvä vaikka suppea, ristikot kiitettävät.Televisio-sivut selkeät ja helposti luettavat

pelkar

Lehden ulkoasu on siisti ja selkeä eikä sisällä mitään lööppijuttuja, joita vihaan yli kaiken. Tässä numerossa oli monta kiinnostavaa juttua, kiitos niistä Eritoten pidin Valon ja varjon Sevillasta, matkailu kun aina kiinnostaa. Hyviä vinkkejä! Vaikka lehdessä ei olekaan erillistä tv-liitettä, niin mukava kuitenkin, että leffat on mainittu erikseen pienen selostuksen kera.

Topsku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja