Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Appelsiiniset puurorieskat

Julkaistu 17.01.2013 09:50

Ryynirieskaan käytetään puuroa, jolloin rieskaan saada hyvä, pehmeä suutuntuma. Käytä rieskaan esim. tähteeksi jäänyttä aamupuuroa tai hyvin hautunutta ohrapuuroa. Rieska maistuu sellaisenaan tai voin, juuston tai marmeladin kera.

Tähän rieskaan voi käyttää appelsiinimarmeladin tilalla omenasosetta.

Uunipellillinen:

5 dl tähteeksi jäänyttä Myllyn Paras Kaura-, KARU- tai Neljän Viljan Hiutaleista valmistettua puuroa
1 dl appelsiinimarmeladia
1 tl mineraalisuolaa
1 muna (omega-3)
2 dl Myllyn Paras Hiivaleipä- tai Ohrajauhoja
2-3 rkl rypsiöljyä

Tee näin:

Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon appelsiinimarmeladi, suola, muna ja jauhot sekä hieman öljyä.

Jaa taikina reilun lusikan kokoisina nokareina uunipellille leivinpaperin päälle ja painele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin. Voit myös kaataa taikinan voidellun leivinpaperin päälle uunipellille ja levittää tasaiseksi.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla, pieniä rieskasia n. 15 min ja isoa levyä n. 20 - 25 min. Rieska maistuu lämpimänä sellaisenaan tai appelsiinimarmeladin kera.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Appelsiiniset puurorieskatRouheinen näkkäriPorkkanarieskaKaRut Avokadorieskat puurostaOmenainen ryynirieskaPaprika-kaurarieskat
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:58
    Influenssa

    Voiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmalla

  • Eilen16:57
    Ruoka

    Ennennäkemätön jauheliha kauppoihin

  • Eilen14:52
    Takaisinvedot

    Varoitus: Älä polta tätä kynttilää!

  • Eilen14:09
    Etätyö

    Kelan linjaus nosti tunteet pintaan – näin isoissa yrityksissä suhtaudutaan etätöihin

  • Eilen11:59
    Kengät

    Talven trendikengissä voi piillä vaara – tämän toimenpiteen suutari tekisi