Antti Tuisku 37 vuotta! Erika Vikmanilta räväkkä kuvaonnittelu laulajalle: "Rietasta ja rakkaudentäyteistä syntymäpäivää""

10:09
Antti Tuisku osti keikkataukonsa aikana asunnon Espanjasta: "Tässä voi mennä pidempi aika, kun sinne voi mennä"

Antti Tuisku täyttää 27. helmikuuta 37 vuotta. 

Poptähti Antti Tuisku viettää syntymäpäiviään. Muusikko jakoi lauantaina 27. helmikuuta Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän pohti juhlapäiväänsä. Tuisku muun muassa kertoi, ettei hänellä ole ollut juuri tapana koskaan juhlistaa syntymäpäiviään, ja viimeksi isommat juhlat järjestettiin kun hän täytti 30 vuotta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Heräsin tänään ihan tavalliseen aamuun. Kuitenkin, lukemattomien viestien ja videotervehdysten jälkeen löysin itteni itkemästä ja herkistymästä; siitä on pitkä aika, kun on viimeksi juhlinu ja viettänyt aikaa kavereiden kanssa ja tänään nämä kaikki viestit on merkinnyt jotenkin tavallista enemmän, Tuisku kirjoittaa päivityksessään. 

– Kiitos jokaiselle, joka on muistanut mua tänään; oon tuntenut olevani maailman onnekkain ihminen ja maailman ihanimpien tyyppien ympäröimä. Ikä- sehän on vain numero, poplaulaja jatkaa. 

Tuisku on saanut runsaasti onnitteluita seuraajiltaan sekä myös kollegoiltaan. Onnittelut on esittänyt muun muassa Erika Vikman, jonka kanssa Tuisku esiintyi yhdessä Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa lauantaina 20. helmikuuta. Onnitteluiden yhteydessä Vikman on julkaissut räväkän yhteiskuvan Tuiskun kanssa UMK:n esiintymisasut yllään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rietasta ja rakkaudentäyteistä syntymäpäivää kuningas Tuisku! 

Tuisku räväytti vuonna 2015 kappaleellaan Peto on Irti. Noihin aikoihin artistin musiikki ja esiintyminen muuttuivat tyyliltään rohkeammaksi, mikä on kerännyt ylistystä niin kriitikoilta kuin kuuntelijoiltakin.

Vikman puolestaan karisti tangokuningattaren pölyt ja teki säväyttävän uudelleentulemisen viime vuoden UMK:ssa Cicciolina-kappaleella. Myöhemmin samana vuonna ilmestynyt Syntisten pöytä -kappale keikkuu yhä radiolistojen kärjessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja