Antti Rinne puolustaa Sanna Marinia aamiaiskohun keskellä: "Ollaan nyt armollisia aamiaisten suhteen"

1:46
Pölläraati otti kantaa Sanna Marinin aamiaiskohuun

SDP:n entinen puheenjohtaja ja pääministeri Antti Rinne (sd.) puolustaa aamiaiskohun keskelle joutunutta pääministeri Sanna Marinia (sd.) Facebook-kirjoituksessaan.

Rinne kokee, että Marinin aamiaisetuun liittyvä keskustelu on ollut epäoikeudenmukaista.

– En voinut olla kirjoittamatta tätä! Niin paljon tuo epäoikeudenmukainen, vääristeleväkin kirjoittelu harmittaa! Sanna Marinille on kerrottu ottaessaan pääministerin tehtävät vastaan, että ”kun asuu Kesärannassa, palveluihin kuuluu aamiainen”, Rinne kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Rinne arvelee, että pääministerillä on tuskin ollut aikaa perehtyä itse aamiaisedun oikeellisuuteen.

– Tämä ilmoitus on tehty valtioneuvoston kanslian virkamiesten toimesta ja on perustunut heidän tulkintaan. Sanna Marinilla ei varmasti ole ollut aikaa eikä mahdollisuutta perehtyä, hänellä on ollut oikeus luottaa virkamiesten ilmoitukseen.

Rinne sanoo, että myös Marin on varmasti tietoinen siitä, että pienituloiselle suomalaiselle usean sadan euron käyttäminen aamiaiseen kuukausittain on mahdonta.

– Sanna Marin on keskittynyt meidän, Suomen ja suomalaisten johdatttamiseen ulos tästä vietävän taudin synnyttämästä tilanteesta. Kaikin voimin. Ollaan nyt armollisia aamiaisten suhteen. Sanna Marin kyllä korjaa nahdolliset virheet!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja