Antti Nyqvistin roskienvientireissu päättyi pidätykseen: Vantaan etsintäkuulutetulta puukottajalta löytyi veitsi kiinniottotilanteessa – asunnosta paljastui kaksi asetta sekä huumeita

5:48
Antti Nyqvist jäi kiinni viedesään roskia: "Lain koura on pitkä"

Etsintäkuulutettu Antti Nyqvist otettiin eilen kiinni Vantaalla Pähkinärinteessä. Suuriin aurinkolaseihin sonnustautunut Nyqvist jäi nalkkiin viedessään roskia.

18-vuotiaan Nyqvistin epäillään syyllistyneen Vantaalla 2. huhtikuuta tapahtuneeseen puukotukseen. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä. Nyqvistiä epäillään lisäksi kolmesta törkeästä pahoinpitelystä sekä ryöstöstä.

MTV Uutisten tietojen mukaan Nyqvist otettiin kiinni, kun hän poistui majapaikastaan viedäkseen roskat. Poliisi oli tarkkaillut kyseistä asuntoa jo useita päiviä. Suuriin aurinkolaseihin sonnustautuneelta Nyqvistiltä löydettiin veitsi kiinniottotilanteessa.

– Hän oli majoittunut sellaiseen asuntoon, josta poliisi löysi vielä kaksi asetta. Toinen niistä oli pistooli, ja tuosta samaisesta asunnosta löytyi myös huumeita, kertoo MTV Uutisten rikostoimittaja Pekka Lehtinen.

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Nyqvist on nyt poliisin huostassa. Tapauksen tutkinta ja siihen liittyvät kuulustelut jatkuvat. Poliisi vaatii Nyqvistiä vangittavaksi perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja