Antti Holma vääntää vitsiä ja itkua – Anttilan konkurssi kirvoitti tilityksen mehumaijasta

Antti Holma kommentoi omalla humoristisella tavallaan Anttila-tavaratalojen konkurssia ja siitä syntyneitä kaupan epäselvyyksiä.

Antti Holma on asunut jo viime vapusta Lontoossa, silti Anttila-uutisointi on kantautunut myös hänen korviinsa. Mies on faniensa iloksi tehtaillut Iso-Britanniassakin huumorin kautta ajankohtaisiin aiheisiin tarttuvia Youtube-videoita.

Tällä kertaa mies puhuu rehellistä rallienglantia ja aiheena on mikäpä muukaan kuin Anttilan konkurssi ja postimyyntituotteiden saamatta jääminen.

Holma on otsikoinut videonsa vaatimattomasti: "Elämäni kamalin päivä".

Erityisen katkeraksi miehen koomisen tilityksen tekee se, että Holma kertoo tilanneensa Anttilan nettikaupasta mehumaijan, joita ei edes tuotteena tunneta Englannissa.

– Tilasin sähkötoimisen mehumaijan. Mutta mitä sitten kävi! Anttila meni konkurssiin, Holma videolla suree.


Videolla Holman "rallienglanti-mies" muistelee, että hän ei tietenkään kuullut konkurssista brittimediasta, koska siellä aihetta ei ole käsitelty. Suomalaisen ja brittiläisen virtapistokkeen erilaisuus huoletti Holmaa, ja tämä soitti tavarataloon.

– He sanoivat, että ovat konkurssissa, eikä heillä ole enää asiakaspalvelua, Holma kauhistuneena muistelee.

Holma kertoo videolla päätyneensä jopa Anttilan konkurssin uhrit -Facebook ryhmään ja loppuen lopuksi hän vetää mukaan myös Kike Elomaan. Holman videoon on hyvä suhtautua huumorilla, sillä mies on tunnettu leikittelevästä tyylistään ja hahmoistaan.

Videossa taustalla näkyy kehyksissä Holman ex-kollegan, Kari Ketosen kuva. Tästäkin voisi päätellä, ettei Holma kokonaan ole Suomea unohtanut.

Huumoria tavarataloketjun konkurssista on raapinut myös näyttelijä ja koomikko Kalle Lamberg. Mies oli rantautunut tavarataloon ja ilmeisesti ainakin hetken myös jonottanut väentungoksessa.

– Ollaan kaikki erinomanlaisia!!! 4 tuntia jonotusta meni kuin siivillä (ei mennyt oikeasti) #hellfie #anttila #erinomanlaista #ALEALEALEALE, Lamberg kuvansa yhteyteen kirjoitti.

Katso alta videopätkiä Antti Holma Show’sta.



MTV3-kanavalla nähdyn Antti Holma Show’n jaksoja voit katsoa MTV Katsomon kautta.


Lue myös:

    Uusimmat