Anton Lundellilla väkevä tehopäivä – Aleksander Barkov palasi kaukaloon

Anton Lundell sai nauttia komeasta tarjoilusta – Florida-hyökkääjälle kauden neljäs maali 0:41
Anton Lundell onnistui maalinteossa yön NHL-kierroksella. (Video: NHL.com)

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthersin Anton Lundell kasvatti kauden tehopistepottiaan maalilla ja syötöllä, kun Florida kaatoi kotijäällään Arizona Coyotesin 6–2-lukemin.

Toisen erän lopulla syntyneen Lundellin 5–0-maalin toiseksi syöttäjäksi merkittiin Eetu Luostarinen. 1+1-tehot iskenyt Lundell on löytänyt vaisumman alkukauden jälkeen hyvän tehovireen, sillä neljän viime ottelun aikana pisteitä on kertynyt nyt viisi.

Myös Floridan kapteeni Aleksander Barkov sekä Arizonan Matias Maccelli nappasivat ottelusta syöttöpisteet. Barkov palasi ottelussa kokoonpanoon oltuaan kolme edellistä ottelua sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Arizonan Juuso Välimäki pelasi ottelussa noin 19 minuuttia. Floridan Niko Mikkolalle jääaikaa kertyi hieman yli 23 minuuttia.