Anton Lundell säkenöi HIFK:n poikkeuksellisissa murskajaisissa – katso kaikki Lundell-show'n vaiheet täältä

HIFK:n Anton Lundellin uskomaton tehoilta – kaikki tehopisteet 2:07
Anton Lundellin käsittämätön tehoilta – katso kaikki superlupauksen pisteet HIFK:n murskajaisissa.

HIFK kuritti Jukureita jääkiekon SM-liigassa tylyin 11–1-lukemin. Anton Lundell säkenöi tehopisteillä 2+4. Voit katsoa koko Lundellin ilotulituksen pääkuvan videolta.

HIFK järjesti jääkiekon SM-liigassa maalikarkelot, jollaisia ei ole nähty vuosiin. Edellisen kerran yksi joukkue oli tehnyt 11 maalia ottelussa lokakuussa 2010. Tuolloinkin asialla oli HIFK, joka nuiji Ässät 11–3.

Keskiviikkona HIFK:n uhriksi joutui Jukurit.

Flunssa-aallon vuoksi pahasti vajaamiehinen HIFK aloitti maalinteon jo ottelun ensimmäisessä vaihdossa. Lundell upotti hienon harhautuksen jälkeen rystyltä kiekon KooKoo-maaliin 23 sekunnin pelin jälkeen.

HIFK osui ensimmäisessä erässä vielä kahdesti. Molemmat osumat syntyivät ylivoimalla ja molempien tekijäksi merkittiin Juha Jääskä. Lundell kirjautti Jääskän toiseen maaliin syöttöpisteen.

Toisessa erässä HIFK laittoi rallin päälle.

Johan Motin ja Teemu Tallberg nostivat helsinkiläiset 5-0-johtoon. Lundellille syöttöpiste molempiin maaleihin.

Seuraavaksi oli taas maestron vuoro. Lundell nousi omalta alueelta Jukurit-päätyyn ja napautti millintarkalla rannelaukauksella 6-0.

Erässä osuivat vielä Miro Väänänen, Joona Luoto ja Micke-Max Åsten.

Jukurit kavensi kolmannessa erässä lukemiksi 9-1, mutta HIFK ei ollut vielä lopettanut.

Väänänen vei helsinkiläiset kaksinumeroisiin lukemiin ja Tallberg kaunisteli loppulukemiksi 11–1. Kuinka ollakaan, Lundellille merkittiin osumaan syöttöpiste.

Lundellin lisäksi HIFK:n tehomiehenä kunnostautui Tallberg, joka kirjasi tehot 2+3. Kaikkiaan joukkueesta pääsi tehopisteille 12 pelaajaa.

HIFK:lle voitto oli kolmas peräkkäinen. Näissä kolmessa ottelussa joukkue on mättänyt 22 maalia.

28 pisteeseen noussut HIFK on sarjassa kolmantena. 11 pisteen Jukurit pitää perää.

Keskiviikon muut tulokset: Ässät–Pelicans 3–5, HPK–JYP 2–1 (vl), TPS–KalPa 2–3 (ja), Ilves–KooKoo 6–1.