Antiikkivahaus

Kiinteät Liberon antiikkivahat ovat helppokäyttöisiä. Kiinteä vaha ei valu, eikä sitä voi laittaa liikaa. Väristä tulee tasainen tottumattomallakin käyttäjällä. Varsinkin puuvalmiiden tai vaikka itse liimapuulevyistä valmistettujen huonekalujen sävytys on tuotteella vaivatonta.

Älä kuitenkaan käytä vahoja pinnoilla jotka joutuvat toistuvasti kosteuden kanssa tekemisiin, kuten keittiön työtasot ja kylpyhuonekalusteet. Liberon Black Bison Antiikkivahoja on värittömän lisäksi 11 eri sävyä.

Muista suojata työskentelyalusta huolellisesti ja käytä suojakäsineitä.

1) Varmista että kalusteen pinta on vahattavissa. Jos pinta on maalattu tai lakattu, puhdista pinta ensin huolellisesti käyttämällä maalinpoistoainetta ohjeen mukaan. Ennestään vahattu, likainen pinta puhdistetaan huonekalujen puhdistusaineella. Höylätty pinta kannattaa hioa 180 hiekkapaperilla ennen vahausta, näin saadaan enemmän vahaa imeytymään puun sisään ja vaha suojaa pintaa paremmin.

2) Levitä vaha pintaan tasaisesti. Käytä kangasta tai 0000 Teräsvillaa. Teräsvilla saa vahan imeytymään syvemmälle puuhun ja pinnasta tulee kestävämpi ja sävystä voimakkaampi.

3) Anna vahan kuivua n. 2 tuntia, jonka jälkeen pinta kiillotetaan kankaalla tai harjalla. Harjakiillotus saa pinnan kiiltämään voimakkaammin.

  • Liberon-tuotteiden myynti:
  • Hyvin varustetut rautakaupat, sisustustavaratalot, tavaratalot, väriliikkeet ja muut erikoiskaupat.
  • Tiedustelut Hanart Oy
  • Järvenpää 09-279 0830 tai info@hanart.fi
  • www.hanart.fi,www.liberon.fi

Kuvauksen lipasto vahattiin Liberon Black Bison Antiikkivahalla sävy: Georgian Mahonki (Tumma mahonki / Jakaranda)

t.i.l.a. osa 8, 24.2.2005

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja