Anthony Joshua uransa isoimmassa kunnossa – tämä näky lihaskimpusta sisälsi varoituksen: "Pahat mielessä"

Lippispäinen Anthony Joshua asteli vaa’alle uran huippulukemissa lähes 116-kiloisena – brittitähti kohtaa Jermaine Franklinin 0:25
Lippispäinen Anthony Joshua asteli vaa’alle uran huippulukemissa lähes 116-kiloisena – brittitähti kohtaa Jermaine Franklinin.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan brittitähti Anthony Joshua asteli vaa'alle uransa painavimmassa kunnossa Lontoossa perjantaina. Hän kohtaa lauantaina yhdysvaltalaisen Jermaine Franklinin. 

Vaaka natisi 33-vuotiaan ja 198-senttisen Joshuan alla lukemiin 115,7 kiloa. Tämä on noin viisi kiloa enemmän kuin viime elokuun uusintaottelussa Oleksandr Usykia vastaan. 

Yllä olevalla videolla kuvaa Joshuasta ja Franklinista punnitustilaisuudessa. 

– Minulla on ottelusuunnitelma, mieleni on kirkas ja olen valmis sotaan, Joshua kommentoi BBC:n mukaan

188-senttinen Franklin painoi 106,1 kiloa – yli kymmenen kiloa vähemmän kuin hänen edellisessä ottelussaan Dillian Whytea vastaan. 

Joshuan promoottori Eddie Hearn uskoo suojattinsa suunnittelevan näyttävää tyrmäystä. 

– On selvää, että hän tulee tähän ottelun pahat mielessään. Joihinkin otteluihin, jotka vaativat nopeutta ja ketteryyttä, hän tulee kevyempänä. Mutta huomenna uskon teidän näkevän räjähtävän tyrmäyksen, Hearn totesi. 

Entisellä kaksinkertaisella maailmanmestarilla Joshualla on uraltaan 24 voittoa ja kolme tappiota. 29-vuotiaan Franklinin lukema on 21-1. 

Lue myös:

    Uusimmat