Antero Vartia lomaili Los Angelesissa: Päällepäin ruma kaupunki

Yrittäjä, juontaja ja näyttelijä Antero Vartia vieraili hiljattain Los Angelesissa. Kaupunki avautui hänelle uusin silmin, kun oppaana toimi näyttelijäkollega Jasper Pääkkönen.

Muun muassa Salatut elämät ja Kadonneen jäljillä -sarjasta muistettava juontaja Antero Vartia viihtyi lokakuussa reissun päällä Hollywoodissa. Matkaoppaanaan hänellä oli Los Angelesissa enemmän viihtynyt Jasper Pääkkönen.

Kaverusten reissu päätyi jo lokakuussa otsikoihin, kun he innostuivat ottamaan hauskoja yhteiskuvia Hollywoodin Soho Housessa ja julkaisemaan niitä Instagram-tileillään.

Soho House on luksusseurapiirien suosima klubi, joka myy jäsenyyksiään hulppeaan hintaan merkittäville henkilöille.

– Kuten kuvista näkyy, meillä oli valokuvauskopissa hauskaa, kliffaa oli, keskiviikkona Interstellar-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan saapunut Vartia naureskeli.

Vartia kertoo matkan Los Angelesiin olleen pääasiassa vapaa-ajan reissu. Suurkaupunkiin tutustumisessa Jasperista oli iso apu.

– En voisi sanoa, että Los Angeles on mikään lempikaupunkini. Kuitenkin nyt, kun sinne meni Jasperin kanssa, niin reissusta sai paljon enemmän irti. Jasper tuntee kaupungin hyvin.

– Los Angeles on sellainen paikka, että pitää tosi tarkkaan tietää miten, minne, milloin siellä menee, koska se kaupunki on päällepäin pelkästään ruma ja liikkuminen vaikeata.

Vartia kiittelee Pääkköstä siitä, että hänen ansiosta kaverit söivät reissussa hyvin ja mahtavissa paikoissa. Myös amerikkalaisten ominaispiirteet pistivät silmään.

– Siellä on hienoja ravintoloita ja palvelun amerikkalaiset kyllä osaavat. Lisäksi yllättävä asia, missä he ovat suurenmoisia on viimeistely, kaikki yksityiskohdat on tarkkaan mietittyjä.

 

Lue myös:

    Uusimmat