Mainos

Anssi Kela avautuu avioerostaan: Se oli synkkää aikaa

Laulaja-lauluntekijä Anssi Kela avautuu Vain elämää -jaksossa yksityiselämän käänteistään.

Laulaja Anssi Kela ponnahti kuuluisuuteen vuosituhannen vaihteessa julkaisemansa Nummela-levyn hittien ansiosta. Levyltä löytyvä Puistossa-biisi herättää perjantain 16. lokakuuta Vain elämää -jaksossa ristiriitaisia tunteita, sillä Kela kertoo, ettei ole kovin ylpeä kappaleesta.

Kappaleen esittävä Ville Galle sen sijaan herkistyy jo kertoessaan esittävänsä kyseisen laulun muille muusikoille. Pian normaalisti yksityiselämästään vaitonainen Anssi Kela alkaakin avautua 12 vuoden takaisista tapahtumista.

– Syksy 2003 oli aika synkkää aikaa, koska olin hetken aikaa lööpeissä avioeron puitteissa. On jäänyt mieleen tällainen kolumni, joka oli jommassa kummassa iltapäivälehdessä. Otsikko oli, että Anssi petti meidät, hän kertoo.

Kelan mukaan ennen eroa hänestä oli esitetty mediassa kuva täydellisestä perheenisästä.

– Siitä huolimatta, että vaikka itse tiesin, kuka mä olen, mikä mä olen ja mitä on tapahtunut. Kun lukee tuollaisen jutun lehdestä, kyllä mä uskoin sen.

Anssi Kela ja hänen entinen vaimonsa Minna jättivät avioerohakemuksen käräjäoikeuteen kesällä 2004. Heillä on yksi yhteinen lapsi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja