Anssi Kela: Eräs seikka jäi puristamaan Vain elämää -jaksossa

Viimeisimmässä Vain elämää -jaksossa vietettiin Anssi Kelan päivää. 

Anssi Kela julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2001. Nummela- albumin yhdeksi suurimmista hiteistä nousi Puistossa-kappale.

Kappale kuultiin myös viime perjantaina Vain elämää -ohjelmassa räppäri VilleGallen vuorolla. VilleGallea tukemaan tuli bändikaveri Jare ja Alexandra Babitzin. Babitzin lauloi aikoinaan myös levylle kuuluisan kappaleen kertosäkeen. 

Ohjelmassa tähdet kertovat omista kappaleistaan ja urastaan ennen esityksiä. Kela totesi ohjelmassa, ettei hän ole erityisen ylpeä Puistossa-kappaleestaan. 

Hän teki ohjelman jälkeen pitkän Facebook-päivityksen, jossa hän perustelee lausuntoaan. 

– Olen aina ollut sitä mieltä, että biisin tekstin olisi voinut kirjoittaa paremminkin. Päästin sen levylle hiukan raakileena, mitä olen katunut ja toivonut, että olisin malttanut kirjoittaa sen vielä uudestaan, Kela kirjoittaa. 

– Haluan korostaa, etten missään tapauksessa tarkoittanut lausunnollani sitä, että inhoaisin Puistossa-kappaletta tai sen esittämistä. Vaikkei se olekaan parhaiten kirjoittamani sanoitus, niin olen kuitenkin hyväksynyt sen puutteet ja pidän siitä juuri sellaisena kuin se on, hän jatkaa. 


Tällä Vain elämää -kaudella nähdään Kelan ja VilleGallen lisäksi Virve Rosti, Sanni, Pave Maijanen, Maija Vilkkumaa ja Antti Tuisku

Lue myös:

    Uusimmat