Ansku Bergström järjesti 30 vuotta täyttäneelle Elina Gustafssonille yllätysten viikonlopun – poseeraavat romanttisessa kuvassa: "Sydän pakahtuu"

Vieraana Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta pudonneet Elina Gustafsson ja Ansku Bergström 7:57
Ansku Bergström kertoo, minkälainen valmennettava parinsa Elina oli

Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson täytti pyöreitä viikonloppuna.

Nyrkkeilyuransa lopettanut Elina Gustafsson täytti sunnuntaina (6.2.) 30 vuotta. Synttärisankari jakoi Instagram-tilillään lapsuuskuvansa, jonka yhteyteen tuli valtava määrä onnitteluja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gustafsson seurustelee Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutun tanssijan Ansku Bergströmin kanssa, joka järjesti yllätyksen synttärisankarille.

Pari poseeraa romanttisessa kuvassa sängyllä ja heidän edessään on herkullisen näköinen aamiainen.

– Mä olen kyllä niin onnekas, et välil pakko nipistää, et onks tää kaikki totta. elämä on ollut mulle niin hyvä viimisen puolentoista vuoden aikana ja sit se vielä toi mut yhteen yhden kilteimmän, ihanimman, rakastavan ja seikkailunhaluisen jumalattaren kanssa, ex-nyrkkeilijä kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gustafsson paljastaa, että koko viikonloppu oli täynnä yllätyksiä.

– Ansku oli järkänny mulle yllärisyndet mun ihanien ystävien kanssa ja oli niin upea ilta. yllätyksiä oli toki koko viikonloppu täynnä ja mun sydän pakahtuu kaikesta tästä rakkaudesta, jota oon saanu vastaanottaa.

– Elämän kipupisteissä piilee suurinta kasvua ja sitä mä olen tehnyt - tuntenut ja itkenyt kivusta, mutten antanut sen koskaan lannistaa. mä tatuoin 17-v olkapäähäni yksisarvisen jonka viesti on:
”älä lannistu, vaikka sinulle sanottaisiinkin ei, ihmeiden aika
ei ole ohitse”.

Gustafsson kiittää kaikkia onnitteluista ja odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

– Mulla on tunne, et tästä se elämä vasta alkaa ja sormet syyhyten täällä odotan mihin joka paikkaan seuraava vuosikymmen vie.

Gustafsson ja Bergström olivat ensimmäinen Suomen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähty same sex -pari. He putosivat kisasta toisena parina. Joulukuussa Gustafsson ja Bergström kertoivat seurustelevansa.

Lue myös:

    Uusimmat