Anni Sumarista Villa Karon kahdessadas stipendiaatti

Suomalais-afrikkalainen Villa Karo on toiminut seitsemän vuotta ja siellä on vieraillut kaiken kaikkiaan liki 800 suomalaista kulttuurivaikuttajaa.

Runoilija ja kääntäjä Anni Sumari on valittu suomalais-afrikkalaisen kulttuurikeskuksen Villa Karon 200. stipendiaatiksi. Sumari lähtee Villa Karoon Beniniin ensi keväänä.

Keskimäärin kulttuurikeskuksessa työskentelee vuosittain noin 30 taiteilijaa ja kulttuuritutkijaa. Villa Karo on toiminut seitsemän vuotta ja siellä on vieraillut kaiken kaikkiaan liki 800 suomalaista kulttuurivaikuttajaa. Kulttuurikeskusta hallinnoi Villa Karon ystävät ry.

Sumarin lisäksi työskentelystipendin Villa Karoon keväällä 2007 saivat seuraavat taiteilijat ja kulttuuritutkijat: vaatesuunnittelija Stina Berger-Eirola, kuvataiteilija Maija Blåfield, antropologi Riku Elovainio, sanoittaja Sabrina Harri, tekstiilitaiteilija Maija Louekari, kirjailija Harri Istvan Mäki, kuvataiteilija Marja-Liisa Mäki-Penttilä, arkkitehti Reijo Mälkiä, kuvataiteilija Petri Reinikainen, graafinen suunnittelija Veli-Pekka Ritvola, videotaiteilija Heli Schultz ja kuvittaja Kasper Strömman.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja