Anni Ihamäki nimeää asian, jota hänen on täytynyt harjoitella naimisiinmenon jälkeen: "En ollut hirveästi etukäteen…"

Anni Hautala kertoo, millainen BB-asukas hän olisi:"En varmaan olisi kauhean hyvä" 0:54
Anni Ihamäki kertoo, millainen BB-asukas hän olisi: "En varmaan olisi kauhean hyvä"

Anni ja Ilkka Ihamäki menivät elokuussa naimisiin.

Julkkismaailmasta kantautui elokuussa rakkaudenhuuruisia uutisia, kun Radio Suomipopin taajuuksilta tutut Anni ja Ilkka Ihamäki paljastivat menneensä naimisiin.

Uuden Big Brother -kauden juontajana toimiva Anni kertoi ohjelman lehdistötilaisuudessa MTV Uutisille totuttelevansa vielä uuteen sukunimeensä. Aikaisemmin Hautalana tunnettu Anni nimittäin otti avioitumisen yhteydessä puolisonsa sukunimen.

– En ollut hirveästi etukäteen harjoitellut vaikkapa nimikirjoituksia, niin huomasin, että se oli semmoinen, että hei hetkinen, mites minä kirjoitan tämän Ihamäen, hän nauroi ja lisäsi, että uuden nimen kirjoittaminen on onneksi alkanut jo luonnistua.

Annin mukaan hän ja Ilkka järjestivät pienimuotoiset häät, joihin oli kutsuttu rakastavaisten perheenjäsenet ja läheisimmät ystävät. Samalla vietettiin myös parin maaliskuussa syntyneen tyttären ristiäisiä. Juhlien ohjelmaan ei juontajan mukaan kuulunut esimerkiksi perinteisiä hääohjelmanumeroja.

– (Juhlat olivat) ehkä enemmänkin semmoinen pitkä sunnuntailounas ystävien ja läheisten kanssa, hän sanoo.

Ihamäet kertoivat avioitumisestaan Instagramiin postaamiensa kuvien avulla. Anni kertoo saaneensa someseuraajiltaan paljon onnitteluja sekä useita kukkalähetyksiä.

– Tosi positiivisesti kaikki onneksi reagoivat. Tästä ei kyllä kukaan saanut mitään negatiivista, en ainakaan nähnyt, hän nauraa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lue myös:

    Uusimmat