Mainos

Anneli Saaristo kärsii unettomuudesta

Suomen kansan kestosuosikko, estradien tähti on laulanut yli 40 vuotta.

Laulaja Anneli Saaristo on pitänyt taukoa esiintymisistä. Kesällä hän joutui pitämään neljä kuukautta sairaslomaa unettomuuden takia. Unettomuutta vastaan taistelu on rankkaa.

- En ollut niin pitkään aikaan nukkunut kunnolla, ja olin syönyt unilääkkeitä, että se alkoi mennä liiallisuuksiin. Sitten yksinkertaisesti hain apua. Unettomuudesta en ole kokonaan päässyt, sehän on pitkäaikainen taistelu, ja piinallinen juttu.

- Varsinkin tässä ammatissä täytyy olla niin terässä. Jos astuu yleisön eteen ja on jatkuva univajaus, niin sehän vie alavireiseksi ja rupeaa tekstit unohtumaan, Saaristo toteaa MTV:n Huomenta Suomessa.

Saaristo sanoo aina olleensa huonouninen, joka on vuosien mittaan vain pahentunut. Unilääkkeisiin ihminen tottuu liian paljon, jos niitä syö pitkän aikaan.

- Hyvän terapeutin avulla olen päässyt selättämään unettomuutta, hän nauraa.

Anneli Saariston laulajanura on kestänyt yli 40 vuotta. Suomenkielellä laulaminen on Saaristolle erittäin rakasta, ja teksteillä on suuri rooli lauluissa, jotka hän valitsee. Oman musiikin konsertit hän mainitsee omimmikseen, koska niissä hän pystyy revittelemään juonnoissa.

- Minulla onkin nykyään mennyt aika vallattomaksi tuo juontopuoli ja yleensä vähän liian pitkäksikin. Nyt, kun minä vihdoin uskalsin ryhtyä puhumaan yleisön kanssa, niin minä tykkään siitä puhumisesta niin paljon että konsertit joskus venähtävät sen takia.

- Siitä saa kivoimman tatsin kun laulaa omaa musiikkia ihmisille, jotka ovat tulleet minua vartavasten kuuntelemaan.

Saaristo myöntää olevansa hirveän mustasukkainen euroviisuhittikappaleestaan La dolce vita 1989.

- Kun kuulen muiden kollegoitteni sitä laulavan, ajattelen jaa-a siinäpähän laulat, Anneli Saaristo nauraa.

Anne Saaristo sanoo olevansa vedenjakajalla. Hänelle on tarjottu roolia teatteriin, mutta hänen täytyy miettiä tarkkaan, jaksaako hän vielä tehdä sitä roolia. Häntä mietityttää, pystyykö hän saamaan itsensä siihen kuntoon kevääseen mennessä.

Estradien tähti lupaa pyhästi Suomen kansalle, että hän alkaa nyt kunnonkohotuksen ja laihdutuksen. Kunto romahti unettomuuden takia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.