Anne Hathaway kerää kiloja roolia varten – tiukka viesti pilkkaajille

MTV.fi pääsi haastattelmaan Anne Hathwayta punaisella matolla Lontoossa 0:56

Anne Hathaway ei syty vartaloaan arvosteleville.

The Dark Knight Rises ja Interstellar -elokuvista tuttu Anne Hathaway kertoo Instagram-tilillään hankkivansa lisää painoa vartaloonsa uutta roolia varten. Samalla Hathaway kirjoitti suorat sanat hänen vartaloaan tulevaisuudessa arvosteleville.

– Nostan painoani roolia varten ja prosessi sujuu hyvin. Kaikille, jotka tulevat kritisoimaan vartaloani tulevina kuukausina, vika ei ole minussa, vaan teissä, Hathaway kirjoittaa Instagram-tilillään julkaistulle videolle.

Videolla Hathaway tekee rankkaa treeniohjelmaa, johon kuuluu muun muassa penkki- ja pystypunnerruksia, dippejä ja vatsoja. Julkaisun loppuun Hathaway kirjoittaa vitsikkäästi, että halusi lisätä videon taustalle soimaan Queen-yhtyeen Fat Bottomed Girls -kappaleen, mutta ei tekijänoikeuslakien vuoksi kehdannut.

Hathaway on ennenkin puhunut vartalopositiivisuuden puolesta. Kaksi vuotta sitten näyttelijä synnytti ensimmäisen lapsensa ja sanoi, ettei hänellä ole kiire menettää raskauskilojaan. Näyttelijä painotti, ettei kenenkään pitäisi hävetä painon nousua raskauden aikana, jos koskaan.

Lue myös:

    Uusimmat