Anna: Satu Silvon raju avautuminen suhteistaan: Minun olisi pitänyt erota jo aiemmin

Näyttelijä Satu Silvo sanoo, ettei enää laske elämäänsä täysin miehen varaan.

Satu Silvo on nykyään onnellisesti kihloissa näyttelijä Reidar Palmgrenin kanssa. Aiemmat suhteet ovat kuitenkin olleet rankkoja, ja jättäneet jälkensä näyttelijään. Silvo avautuu uusimmassa Anna-lehdessä eroon päättyneistä parisuhteistaan.

Silvo meni naimisiin näyttelijä Heikki Kinnusen kanssa vuonna 1986 ja sai hänen kanssaan kaksi lasta. Liitto päättyi vuonna 2002.  Anna-lehden haastattelussa Silvo kertaa boheemin avioliiton käänteitä, johon tuli myös synkkiä piirteitä muun muassa Silvon isän kuoleman, Silvon vakavan rinneonnettomuuden ja rahavaikeuksien myötä. 

–Minua ei niinkään harmittanut se, ettei rahaa ollut, vaan olin loukkantunut siitä, että minulle ei kerrotu kaikkea. Parisuhteessa pitää olla avoin myös talousasioissa, Silvo kuitenkin paljastaa Annassa.

Ensimmäinen avioliitto tuli päätepisteeseensä vuonna 2002.

– Minun olisi pitänyt erota jo aiemmin, mutta taistelin sinnikkäästi perheen puolesta, Silvo myöntää haastattelussa.

Silvo aloitti seurustelusuhteen juristi Juha Rantasilan kanssa vuonna 2003. Rantasilan kanssa Silvo lähti myös Satulinna-projektiin. Lopulta ero tuli kuitenkin vuonna 2009.

Anna-lehdessä Silvo paljastaa, että maailmankuvat ja taustat taisivat sittenkin olla liian erilaiset. Vuosia työsarkana ollut Satulinna jäi erossa miehelle, eikä Silvolle jäänyt koko projektista käteen kuin muutama sata euroa.

–Tajusin, että olin ollut vain ilmainen piika, Silvo pohtii lehtihaastattelussa.


Lue myös:

    Uusimmat