Anna Puu onnittelee itsenäistä Suomea upealla raskausotoksella: "Tässä kuvassa uusi pieni suomalainen odottaa vielä pääsyä maailmaan"

6:29
Katso videolta, kuinka Anna Puu ja Elias Kaskinen pärjäsivät Possen Biisirallissa

Anna Puu onnittelee itsenäistä Suomea ja muistelee raskausaikaansa koskettavalla päivityksellä Instagramissa.

Muusikko Anna Puu julkaisi Instagram-tilillään tiistaina 6. joulukuuta päivityksen, jonka myötä hän onnittelee 105-vuotiasta itsenäistä Suomea. Kuvassa Puu poseeraa viimeisillään raskaana olevana talvisissa maisemissa. Kuvapäivityksensä tekstissä Puu muistelee raskausaikaansa.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tässä kuvassa uusi pieni suomalainen odottaa vielä pääsyä maailmaan samalla, kun äiti nautti avannosta (ja saunasta), kirpeästä pakkasesta, puhtaasta ilmasta, kirkkaasta kevättalven auringonpaisteesta ja toimivista neuvolapalveluista, Puu kirjoittaa päivityksensä yhteydessä. 

Päivityksessään Puu myös toteaa, ettei olisi voinut lastaan odottaessa uskoa, että Euroopassa syttyisi sota. Venäjä aloitti laaja-alaisen hyökkäyssodan Ukrainaan torstaina 24. helmikuuta ja sota on yhä käynnissä. 

– Ukrainassa taistellaan nyt itsenäisyyden puolesta, niinkuin meidän vanhemmat sukupolvemme silloin aikoinaan. Mikään ei ole itsestäänselvää; siispä pitäkäämme huolta Suomestamme, yhtenä rintamana, jotta tulevinakin vuosina voimme lausua toisillemme nämä sanat: hyvää itsenäisyyspäivää!

Anna Puun ja tuottaja Jukka Immosen ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi vuoden 2021 toukokuussa. Puulla on myös vuonna 2010 syntynyt tytär ex-puolisonsa Olli Ripattilan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja