Mainos

Angelina Jolie: Varaan Bradilta ajan seksiin

Angelina Jolie paljastaa, että joutuu Brad Pittin kanssa varaamaan kalenterista ajan seksille.

Angelina Jolie kertoi Betty Confidential -sivustolle kiireisestä elämästään. Tähti paljasti, millaista on pyörittää arkea kumppaninsa Brad Pittin ja kuuden lapsensa kanssa samalla, kun luo uraa huippunäyttelijättärenä.

Jolie nähdään valkokankaalla uudessa Salt-elokuvassa pitkän tauon jälkeen. Toimintaelokuvan kuvaukset menivät kuitenkin lähes rutiinilla. Muu perhe ei kuulemma ihmettele lainkaan äidin uraa.

– Lapset tietävät jo, että äiti hyppii rekkojen päällä ja hakkaa neljä miestä yhtä aikaa. Se on ihan normaalia työtään. Tapasinhan Bradin toimintakohtauksia kuvatessa. Olemme perhe, joka tykkää haasteista.

Omien stunttien tekeminen aiheutti kuitenkin hieman päänvaivaa 35-vuotiaalle suurperheen äidille.

– Olin saanut kaksoset vuosi ennen kuvauksen alkua ja levännyt 12 kuukautta. Sitten tein paluun toimintaleffassa. Jossain vaiheessa roikuin kuvauksissa katonreunasta ja mietin "mitä hittoa teen täällä ylhäällä? Olen nyt jonkun äiti".

Jolie kertoo, että vanhemmuuden lisäksi hän pitää huolta siitä, ettei unohda rooliaan rakastajana. Vuodesta 2005 lähtien seurustelleella tähtiparilla on kuulemma edelleen säännöllisesti sutinaa makuuhuoneessa, mutta heidän täytyy vain nähdä hieman vaivaa sen eteen.

– Me joudumme nykyään pistämään ajan kalenteriin, mutta se on sen arvoista, Jolie paljastaa kaikille kateellisille naisille ympäri maailmaa.

MTV3 Helmi

Lähde: X17Online

Kuva: WireImage / AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.