Mainos

Angelina Jolie: Olen jo naimisissa Brad Pittin kanssa

Angelina Jolie avautui viimein suhteestaan Brad Pittiin sekä parin onnellisesta perhe-elämästä.

Näyttelijätär Angelina Jolie antoi haastattelun Vanity Fair -lehden uusimpaan numeroon. Siinä hän kertoo perhe-elämästään, lapsistaan ja suhteestaan Brad Pittiin.

Vuodesta 2005 asti seurustelleella näyttelijäpariskunnalla on yhteensä kuusi lasta. Biologisia lapsia parilla on kolme; tyttäret Shiloh ja Vivienne sekä poika Knox. Adoptiolapsia ovat pojat Maddox ja Pax sekä tytär Zahara.

"Tuntuu kuin olisimme jo naimisissa"

Haastattelussa Jolie avautui tulevaisuuden suunnitelmistaan kumppaninsa Brad Pittin kanssa. Hän sanoo, ettei parilla ole mitään avioliittoa vastaan.

– Tuntuu kuin olisimme jo naimisissa. Lapsien hankinta on suurempi sitoutuminen kuin naimisiin meneminen. Se on elinikäinen velvollisuus.

Näyttelijätär paljastaa, ettei ole raskaana eikä pariskunta ole hankkimassa lisää lapsia – ainakaan lähiaikoina.

– Haluamme pitää huolta, että ehdimme antaa aikaamme jokaiselle lapselle. He leikkivät paljon yhdessä, mutta tarvitsevat myös juttutuokioita vanhempien kanssa. Emme halua niin suurta perhettä, ettei meillä ole aikaa kasvattaa heitä hyvin.

Suurperheen äiti kertoo olevansa erittäin ylpeä lapsistaan, jotka ovat kaikki hyvin erilaisia. Jolie paljastaa olleensa pienenä aivan tyttärensä Shilohin kaltainen.

–Mad on erittäin älykäs, mutta minulla ei ikävä kyllä ole geneettisesti mitään tekemistä sen kanssa. Hän on hyvä koulussa ja varsinkin historiassa. Hänestä tulee takuulla kirjailija tai kova matkustelija.

– Zaharalla on upea ääni. Hän on todella tyylikäs ja kaunopuheinen. Shiloh puolestaan on hysteerisen hauska. Yksi hassuimmista ja leikkisimmistä lapsista, mitä olen nähnyt.

– Knoxin ja Viviennen luonteet ovat hyvin perinteiset: Viv on todella tyttömäinen ja Knox vilkas pikkupoika.

Jättääkö Jolie näyttelemisen?

Jolie kertoo olevansa kateellinen kumppanilleen, joka pääsee viettämään paljon aikaa lasten kanssa. Pitt muun muassa paimensi lapsikatrasta Jolien filmatessa Venetsiassa uutta elokuvaansa The Turist.

Näyttelijäpariskuntaa ei ole nähty yhdessä valkokankaalla Mr & Mrs. Smith -elokuvan jälkeen, mutta Jolie lähtisi innoissaan projektiin, jossa pääsisi näyttelemään Pittin kanssa.

– Olemme puhuneet siitä. Meidän täytyisi vain keksiä kuka hoitaa lapsia sillä välin ja löytää juuri se oikea projekti.

– On kuitenkin asioita, joita katsojat eivät halua nähdä näyttelijäpariskunnan tekevän, sillä se menee liian henkilökohtaiseksi. En usko, että ihmiset haluavat nähdä tosielämän pareja intiimeissä tilanteissa elokuvassa. Ehkä meidän pitäisi esittää pahiksia, jotka yrittävät tappaa toisensa, Jolie pohtii.

Saattaa kuitenkin olla, ettei humanitaarisesta työstä tunnettua näyttelijätärtä nähdä enää valkokankaalla aikoihin. Hän kertoo pitävänsä uransa taka-alalla.

– Se ei ole tärkein asia elämässäni. Näytteleminen on auttanut minua kasvamaan aikuiseksi. Olen päässyt matkustamaan, oppinut ymmärtämään elämää ja ilmaisemaan itseäni. Olen todella kiitollinen.

– En kuitenkaan usko, että teen tätä enää pitkään. Minulla on onnellinen perhe ja hyvä koti. Eilen kun tulin kotiin, kaikki soittivat musiikki ja tanssivat ympäriinsä. Äkkiä huomasin itsekin hyppiväni näiden hullujen pikkuihmisen kanssa, elämäänsä tyytyväinen Jolie naurahtaa.

(MTV3)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähde: Vanity Fair

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.