Angelina Jolie nauraa huhuille: Ei ole tulossa häitä tai lapsia!

Angelina Jolie paljastaa Vanity Fairin haastattelussa, miltä käsikirjoittaminen, ohjaaminen ja ainainen parin ympärillä pyörivä huhumylly naimisiinmenosta ja lapsiluvun kasvattamisesta tuntuu.

"Brangelinan" alusta lähtien, vuodesta 2005, Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet villien huhujen keskipisteenä. Ja vaikka heillä on suuri pesue lapsia – niin adoptoituja kuin biologisiakin – tähtipari väittää, ettei heillä ole suunnitteilla hankkia lisää… ainakaan vielä.

Syyskuun 2011 Vanity Fair -lehden haastattelussa 36-vuotias näyttelijäkaunotar nauroi veikkauksille, aikooko hän mennä Pittin kanssa naimisiin tai onko hän raskaana.

Siitä lähtien kun pari tapasi Mr & Mrs Smith -elokuvan kuvauksissa (jolloin Pitt oli edelleen naimisissa ex-vaimonsa Jennifer Anistonin kanssa), huhut naimisiinmenosta ovat pyörineet parin ympärillä. Molemmat ovat kuitenkin vakuuttaneet, etteivät tule menemään naimisiin, ennen kuin myös keskenään samaa sukupuolta olevat saavat mennä naimisiin. Ja vaikka viime aikoina onkin spekuloitu parin harkitsevan muuttavan mielensä, hääjuhlaa ei ole tiedossa.

– Ei ole (tulossa) salaisia häitä… En ole raskaana. En ole adoptoimassa lasta tällä hetkellä, Jolie sanoo haastattelussa.

"En ole koskaan tuntenut oloani näin alastomaksi"

Vanity Fairin haastattelussa Jolie paljastaa myös, että hänellä on tiettyjä pelkoja käsikirjoituksen kirjoittamista kohtaan ensimmäistä ohjausdebyyttiään, In The Land Of Blood And Honey -elokuvaa varten. Hän myöntää etsineensä säännöllisesti apua Pittiltä, mutta myöntää heidän läheisen suhteensa tarkoittavan sitä, ettei hän ole "oikeudenmukainen tuomari".

– Hän sanoi mistä hän piti tai mitä kohtaa hän ei ymmärtänyt. Kuten kuka tahansa nainen, kuuntelin suurimman osan ja taistelisin muutaman asian puolesta, Jolie kuvailee keskusteluja miehensä kanssa.

– Hän on ollut hyvin kannustava. On kuitenkin vaikeaa erottaa rakastamasi ihminen kriitikosta, joten en usko hänen olevan oikeudenmukainen tuomari, Jolie toteaa.

Alun perin Jolie ei ollut ajatellut ohjaavansa omaa käsikirjoitustaan, mutta saatuaan sen valmiiksi hän ei voinut antaa jonkun toisen visioida hänen tarinaansa.

– En ole koskaan tuntenut oloani näin alastomaksi. Koko urani ajan olen piileskellyt muiden sanojen takana. Nyt puhun minä, Jolie sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja