Anette Olzon sooloalbumistaan: Biisejä tehty jo Nightwish-aikoina

Nightwish-bändistä lähtenyt Anette Olzon julkaisee ensi vuonna soolomateriaalia.

Saksalainen earMUSIC-yhtiö tiedotti torstaina Anette Olzonin julkaisevan sooloalbuminsa helmikuussa. Sama levy-yhtiö on levittänyt myös toisen entisen Nightwish-solistin, Tarja Turusen musiikkia. Olzon vaikutti viiden vuoden ajan suomalaisessa Nightwish-bändissä, kunnes hänen ja bändin tiet erkanivat yllättäen viime vuonna.

– Vaikka Anetten ja bändin eroaminen kuuluu menneisyyteen ja Anetten persoonaan kuuluu eteenpäin katsominen, nostivat nuo vuodet Anetten maailmankartalle rockmusiikissa, tiedotteessa sanotaan.

Olzonin sooloalbumi julkaistaan 28. helmikuuta 2014. Olzonin albumilla tullaan seikkailemaan melankolian ja toivon sekä haavoittuvaisuuden ja voiman välillä. Albumin nimi Shine ohjaakin ihmisiä uskomaan valoisampaan tulevaisuuteen.

– Olen innoissani päästessäni julkaisemaan ensimmäisen sooloalbumini. Olen tehnyt pitkään töitä sen eteen, osaa henkilökohtaisista kappaleista olen työstänyt jo vuonna 2009. Mukana on myös hyvin tuoreita kappaleita. Albumin viesti on siinä, että vaikka elämä voi välillä olla synkkää, voi vastoinkäymiset kääntää aina voitoksi ja katsoa eteenpäin, Olzon kuvailee.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat