Anette Olzon Nightwishin jälkeisestä ajasta: Taloustilanne huolestutti

Anette Olzon on nauttinut viimeisen vuoden rauhallisesta elämästään perheen kanssa.

Perjantaina ensimmäisen soololevynsä julkaiseva ruotsalaislaulaja Anette Olzon myöntää, että viimeiset 1,5 vuotta ovat olleen taloudellisesti epävarmaa aikaa. Olzon sai lokakuun alussa 2012 potkut Nightwishista, mikä tarkoitti samalla kiinteiden palkkatulojen päättymistä.

– Totta kai se huolestutti, sillä jäin työttömäksi, minulla ei ollut enää työnantajaa. Jokainen, jolla on työ, olettaa saavansa säännölliset tulot, Olzon selittää.

Viimeisen vuoden hän on tosin ollut äitiyslomalla maaliskuussa 2013 syntyneen Mio-poikansa kanssa.

Vaikeista ajoista huolimatta Olzonin elämään on vuoden sisään mahtunut paljon ihania asioita. Hän on saanut kolmannen lapsensa, mennyt naimisiin, ja lisäksi pitkään suunnitteilla ollut sooloprojekti konkretisoituu vihdoin 28. maaliskuuta julkaistavan levyn ja keikkojen muodossa.

– Elämäni on nyt todella positiivista. Totta kai sitä edelleen huolehtii, että saanko keikkoja ja niin edelleen, mutta muuten nautin elämästäni ja rauhallisuudesta todella paljon, Olzon iloitsee.

Myös sooloprojekti on otettu ennakkoon hyvin vastaan.

– Levyn palaute tähän mennessä on ollut loistavaa ja arvostelut ovat olleet hyviä. En ainakaan ole nähnyt mitään pahaa siitä, joten kai olen ollut onnekas, hän naurahtaa.

Suomessa Olzon keikkailee ainakin Espoossa järjestettävässä Kivenlahti Rockissa kesäkuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat