Andy Murray koki niukan tappion – paluuottelusta muodostui jännitysnäytelmä

Maailmanlistan entinen ykköspelaaja Andy Murray hävisi paluuottelunsa Nick Kyrgiosille erin 1-2 (6-2, 6-7(4-7), 5-7) Lontoon ATP-turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa tiistaina.

Urallaan muun muassa kolme Grand Slam -mestaruutta voittanut Murray oli lähes vuoden sivussa tenniskentiltä pitkään vaivanneen lonkkavamman vuoksi.

Murray tuli otteluun ryminällä ja vei ottelun avauserän komeasti nimiinsä luvuin 6-2.

Maailmanlistalla sijalla 21 oleva Kyrgios ei tästä lannistunut, vaan vei ottelun ratkaisun viimeiseen erään voittamalla toisen erän tie-breakin lukemin 7-4.

Kolmannessa erässä Murray selvitti jo 4-5-tappioasemassa kaksi ottelupalloa omassa syöttövuorossaan, mutta Kyrgios vei erän lopulta 7-5 ja koko ottelun siis 2-1.

Kyrgiosin turnaus jatkuu toisella kierroksella joko Ryan Harrisonia tai Ison-Britannian ykköspelaajaa Kyle Edmundia vastaan.