Amerikkalaismies ampui siskonsa kuoliaaksi ja käveli poliisiasemalle: "Sisartani ei enää ole" – talossa olleen lapsen koulutoverit kuulivat kaiken etäyhteyden välityksellä

Sisarensa kanssa riitautunut mies ampui siskonsa kuoliaaksi Milwaukeen kaupungissa Wisconsinin osavaltiossa Yhdysvalloissa, uutisoi NBC News. Tilanne tapahtui torstaina.

52-vuotiasta naista ammuttiin useita kertoja päähän ja kasvoihin samaan aikaan, kun talossa ollut lapsi osallistui etäopetukseen toisessa huoneessa. Muut etätunnille osallistuneet kuulivat laukaukset internetin välityksellä.

– Kaikki kuulivat, mitä talossa tapahtui, kertoi koulupiirin edustaja uutiskanavalle.

Koulun edustaja kuvaa tapahtunutta perheväkivaltatilanteeksi.

Veriteon jälkeen 45-vuotias mies oli kertonut kolmannelle talossa olleelle ihmiselle menevänsä poliisilaitoksella antamaan itsensä ilmi.

Laitokselle saapunut mies oli saapunut tiskille ja kertonut päivystäjälle, ettei hänen sisartaan ole enää olemassa. Mies kertoi polisille käyttäneensä käsiasetta.

NBC Newsin mukaan veli ja sisar olivat riidelleet tekoa edeltävänä iltana. Miehelle oli sanottu, että tämän täytyisi muuttaa pois talosta seuraavana päivänä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko etätunnilla ollut lapsi sukua uhrille tai tämän veljelle. Myöskään kolmannen talossa olleen roolia ei ole tarkennettu.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja