Mainos

Amazonin suunnitelmat ehkä vuotaneet: Oma pikaviestisovellus kehitteillä

Amazonin tekemässä asiakaskyselyssä esiintyneiden tietojen perusteella on mahdollista, että verkkojätti on kehittämässä Anytime-nimistä pikaviestipalvelua.

Pikaviestipalveluiden markkinat ovat jo valmiiksi erittäin kilpaillut, mutta nyt myös ilmeisesti Amazon haluaa niistä oman siivunsa. AFTVnews kirjoittaa, että se oli törmännyt asiakaskyselyyn, josta ilmenee Amazonin suunnitelmat oman pikaviestipalvelun lanseeraamiseksi.

Anytime-niminen palvelu olisi tulossa Android ja iOS -alustoille sekä tietokoneille. Muista palveluista tutut ominaisuudet, kuten salatut viestit, videoviestit, ääniviestit ja tarrat ovat mukana.

Lisäksi palveluun ollaan tuomassa kokonaan uusia ominaisuuksia, joiden fokus olisi ryhmäviestittelyssä. Anytime ei myöskään olisi sidottu WhatsAppin tyyliin puhelinnumeroon vaan henkilön voisi tavoittaa nimen perusteella. Uusien henkilöiden lisääminen keskusteluun ja kuvien jakaminen tapahtuisi Twitterin tapaan @-merkkiä käyttämällä.

Teknologiasivusto Engadget arvelee, että jos Amazonin oma pikaviestisovellus tosiaan on saapumassa, kehitetään sille todennäköisesti useita Amazonin omiin laitteisiin lomittuvia viestittely-toimintoja.

Lähde: Engadget


***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.