Amazon myi lapsille paitaa, jonka sopimaton teksti tyrmistyttää: "Jos koskaan näkisin lapsen käyttämässä tätä paitaa, soittaisin poliisin"

Tässä se on: Markkinoille on tullut uudelleenkäytettävä vanupuikko 0:20
Kyllä, tätäkin myydään! Markkinoille on tullut uudelleenkäytettävä vanupuikko

Amazon joutui myrskyn silmään, kun yksi sen alustaa käyttävistä myyjistä tarjosi asiakkailleen lasten paitaa hyvin kyseenalaisella tekstillä.

Nettikauppa Amazon on joutunut vetämään jälleen kyseenalaisia tuotteita pois valikoimastaan. Yhtiö on ollut samanlaisten kohujen keskiössä aiemminkin.

Tällä kertaa Amazon joutui myrskyn silmään, kun OnlyBabyCare-niminen myyjä tarjosi asiakkailleen 18 dollarin paitaa tekstillä "Daddy's Little Slut", suom. "isin pikku l*tka".

"Mitä helvettiä tämä on?"

Kuva käsittämättömästä tuotteesta lähti kiertämään netissä marraskuussa 2019, kertoo New York Post.

Sivuston mukaan paitaa on kuitenkin myyty kesästä 2019 asti. Sitä kuvattiin sopivaksi esimerkiksi ulkoleikkeihin, synttärijuhliin ja ristiäisiin. Nettikansa ei ollut paidasta aivan samaa mieltä. 

– Jos koskaan näkisin lapsen käyttämässä tätä paitaa, soittaisin poliisin, nimimerkki PhoenixRisingSt toteaa Twitterissä.

– Mitä helvettiä tämä on? Viekää minut pois tältä planeetalta. Olen valmis lähtemään kimppakyydillä, Isidora Goreshter kirjoittaa.

Kuvaa paidasta jaettiin, jotta Amazon poistaisi sen."Ihmiskunta oli virhe", toteaa käyttäjä Joanne Mason. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– En voi uskoa, että tätä saa vielä myydä. Ja se alkaa kaksivuotiaan koosta. Se on kaksivuotiaille! Eliza Orlins ihmettelee.

Linkki paitaan lakkasi toimimasta vähän sen jälkeen, kun paidan kuva oli alkanut kiertää Twitterissä. Amazonin edustaja kertoi New York Postille, että jokaisen myyjän tulee noudattaa myyjille osoitettuja sääntöjä, ja jos myyjä ei toimi näin, hänen tilinsä voidaan poistaa.

Nuorten paidassa teksti "saattaa sisältää alkoholia"

Someäläkästä huolimatta samaa paitaa saa edelleen miesten koossa Amazonista.

Onebabycare-hakusanalla löytyy muitakin kyseenalaisia tuotteita, kuten Coors light -olutpaita, jota mainostetaan nuoren tytön yllä, sekä lasten paita, jossa lukee "saattaa sisältää alkoholia". Pikkupojan yllä nähdään myös paita, joka julistaa: "Nainen syö kahden edestä ja minä ryyppään kolmen edestä!"

Omituisten tuotteiden vuoksi osa somekirjoittelijoista uskookin, että tuotteet luodaan "satunnaisgeneraattorilla", joka yhdistelee suosittuja sanoja ja lauseita satunnaisesti.

Lue myös:

    Uusimmat