Amanda Harkimon Thaimaan-loma alkoi pettymyksellä – lopulta hän pääsi reissuun ja päätti jäädä maahan pidemmäksi aikaa

Amanda Harkimo on lomaillut Thaimaassa jo 1,5 kuukautta.

DJ:nä työskentelevä Amanda Harkimo on nauttinut Thaimaan lämmöstä jo pidemmän aikaa. Hän onkin lisännyt reissunsa aikana Instagram-tililleen näyttäviä lomakuvia.

Harkimo on viihtynyt lomallaan jo sen verran pitkään, että on saanut kyselyitä, milloin hän lentää takaisin Suomeen. Harkimo päätti kirjoittaa sosiaaliseen mediaan matkatarinansa.

– Alunperin oli tarkoitus tulla aiemmin tänne Koh Taolle mutta sairastetun koronan jälkeen positiivinen tulos näky vielä kaks viikkoa myöhemmin PCR testissä vaikka kotitesti oli näyttäny jo pitkään negatiivista!! Enkä tietenkään osanut positiivista tulosta odottaa ja kävin testissä vasta päivää ennen lentoa ja reissu peruuntui, Harkimo kirjoittaa.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Harkimo päätti mennä pcr-testiin viisi päivää myöhemmin.

– Siinä kohtaa tosin reissun mahdollinen pituus lyheni 1,5 viikoksi. Ajattelin et siitä huolimatta, lets mennää! Olihan mulla jo laukku ollu lattialla melkeen viikon jo pakattuna valmiiks.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Harkimo on reissannut Thaimaan peräti seitsemän kertaa, mutta tällä reissulla hän oli ensimmäistä kertaa Koh Taon paratiisisaarella.  

– En kauaa ehtinyt täällä olla kunnes sota iski ja syyt tulla takaisin Suomeen (Jokerit) poistui kalenterista ja päätin jäädä pidemmäks aikaa.  Nyt puolitoista viikkoa tarkoitettu reissu onki kestäny puoltoista kuukautta. Lentoja oon pari kertaa vaihtanut koska viihdyn täällä niin PERHANAN hyvin!, Harkimo kirjoittaa ja sanoi jäävänsä vielä sopivaksi hetkeksi Thaimaan auringon alle.

Lue myös:

    Uusimmat