Amanda Harkimon koskettava päivitys menehtyneelle isoäidilleen: "Olen onnellinen viimeisistä sanoistani hänelle"

Amanda Harkimon isoäiti menehtyi tiistaina.

DJ ja tv-kasvo Amanda Harkimon  isoäiti, hänen isänsä Roy Harkimon äiti Doris menehtyi tiistaina 26. joulukuuta. Amanda jakoi keskiviikkona 27. joulukuuta Instagram-tililleen koskettavan päivityksen edesmenneelle isoäidilleen.

Päivitykseen on sisällytetty useita kuvia Amandasta ja hänen isoäidistään sekä muista perheenjäsenistä.

– Isoäitini nukkui eilen pois. Tarvitsen vain muutaman sanan. Hän oli kaikkein paras. Olen onnellinen viimeisistä sanoistani hänelle, hyvästi isoäiti, rakastan sinua, Amanda kirjoittaa ruotsiksi postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Postauksen kommenttikenttään on jätetty useita sydämiä sekä suruvalitteluja sureville omaisille.

– Osanotto suureen suruun.

– Lämmin osanottoni suureen suruunne koko perheelle.

– Otan osaa.

Myös Amandan serkku, yrittäjä-poliitikko Joel Harkimo  muistelee edesmennyttä isoäitiään Instagramissa. Hän jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan, jonka yhteyteen hän on kirjoittanut koskettavan tekstin.

– Mun tosi rakas isoäiti nukkui pois toissapäivänä. Ikävä tulee olemaan tosi kova, mutta hyvät muistot jää. Muistan miten hän aina luki mulle iltasatuja kun olin nappula. Eikä me luettu mitään höpöhöpö-kirjoja vaan Robinson Crusoe, Tarzan ja Sukelluslaivalla maapallon ympäri. Olisin ala-astella jäänyt luokalle, jos ei mun isoäiti olisi tehnyt mun kanssa lisätöitä koko kesän. Hän auttoi ja piti huolta. Tulen ikuisesti olemaan kiitollinen meidän yhteisistä hetkistä, Joel kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Amandan isä Roy Harkimo kertoi kuolinuutisesta Facebookissa keskiviikkona 27. joulukuuta.

– Maailman paras äiti, minun äiti, nukkui pois eilen iltapäivällä 26.12.23. Hyvät muistot ja kaipaus jäivät, Roy kirjoittaa postauksessaan.

Lue myös:

    Uusimmat