Mainos

Älyttömän kömpelöä! Tässä ovat mahdollisesti maailman huonoimmat iskuyritykset

Iskeminen tai treffeille pyytäminen on tunnetusti taitolaji, joka ei ole suinkaan kaikilla luontaisesti hallussa. Reddit-sivustolla oli hiljattain kysely kaikkein noloimmista iskuyrityksistä, joihin käyttäjät ovat törmänneet ja vastaukset olivat suorastaan tyrmääviä.

Keskusteluketju kantoi välittömästi hedelmää, kun ihmiset jakoivat netissä uskomattoman tökeröitä tarinoita kokemistaan lähestymisyrityksistä, jotka olivat mitä ilmeisimmin ja ansaitusti jääneet vain yrityksiksi.

Näitä ei kannata kokeilla

Nimimerkki Jschong2 oli joskus saanut kuulla, ettei ollut kaunis.

– Tiedät, että tunteeni sinua kohtaan ovat aitoja, koska et ole erityisen kaunis. Ja koska sanon tämän, tiedät myös, etten ole pinnallinen.

Nimimerkki MoonLover10792 tilitti puolestaan yläastemuistojaan.

– Kun olin yläasteella, eräs poika sanoi rakastavansa minua, koska toin hänen mieleensä tämän kuolleen äidin.... Äiti ei ollut oikeasti kuollut.

Nimimerkki Knutmeg oli kokenut lukioikäisenä traumoja työpaikallaan.

– Olin lukioaikoinani töissä pienessä kirjakaupassa. Eräs poika, jonka kanssa työskentelin, lauloi minulle kerran Bohemian Rhapsodyn sanasta sanaan polvillaan. Hän kertoi harjoitelleensa sen minua varten. En vieläkään tiedä, miksi hän teki sen.

Nimimerkki Merelyanotherstudent kertoi hämmentävästä kohtaamisesta miestenvessassa.

– Joku tuntematon poika tuli juttelemaan minulle, kun pesin käsiäni kirjaston vessassa. "Moi vaan. Onko vinkkejä, miten iskisin tyttöjä? Tai no, oikeastaan, miten iskisin sinut? Ei niin, että olisit tyttö. Toivottavasti olet homo myös. Tämä on oikeastaan outoa. Minun pitääkin oikeastaan mennä."

Nimimerkki Streamstroller kertoi saamastaan karmaisevasta treffiehdotuksesta.

– Työskentelin tarjoilijana cocktail-baarissa. Eräs asiakas kysyi, lähtisinkö hänen kanssaan lounaalle joskus hautausmaalle. En lähtenyt.

Myös nimimerkki Amadal oli kokenut outoja.

– Eräs mies kertoi minulle olevansa saatananpalvoja ja haluavansa naida naisen, jolla olisi päällään musta latex-asu, jotta kaikki tietäisivät tämän olevan huora.

Nimimerkki ThatOneGorgiGuy oli saanut joskus melkoisen loukkaavan ehdotuksen.

– Eräs mies kysyi kerran suoraan, viettäisinkö yön hänen kanssaan. Vastasin kieltävästi. Sitten mies ehdotti uudestaan samaa, sillä bonuksella, että hän tarjoutui maksamaan minulle 35 dollaria. En ollut alkuperäisestä ehdotuksesta läheskään yhtä loukkaantunut kuin surkeasta summasta, jota hän tarjosi.

Nimimerkki Kindchains oli kokenut hiljattain työpaikallaan vähintäänkin tökerön tilanteen.

– Olin lounastauolla työpaikkani taukohuoneessa ja katsoin Netflixistä Konttoria. Yksi hahmoista lausui sarjassa, ettei hänellä ollut kuppaa. Silloin yksi työkavereistani kääntyi taukohuoneessa puoleeni ja sanoi muka vitsillä, ettei hänelläkään ollut kuppaa. Leikin, etten kuullut häntä. Sitten mies jatkoi kuiskaten olevansa valmis tekemään kanssani asioita. Sitten hän mutisi hetken itsekseen ja lähti huoneesta sanomatta enää sanaakaan.

Katso piilokameravideolta, miten suomalaismiehet lähestyvät naisia anniskeluravintolaympäristössä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.