Mainos

Alyssan kasvot tuhoutuivat 2-vuotiaana lähes täysin: ”Kannan arpiani kuin timantteja”

Alyssa kaatoi kaksivuotiaana päälleen tulikuumaa rasvaa. Onnettomuuden vuoksi 85 prosenttia hänen kasvoistaan on arpien peitossa. 

Yhdysvaltalainen Alyssa McDonald paloi pahoin kaksivuotiaana. McDonald kaatoi vahingossa päälleen tulikuumaa rasvaa, ja onnettomuuden vuoksi 85 prosenttia hänen kasvoistaan on arpien peitossa.

Onnettomuus myös sokeutti naisen osittain; perheenjäsenten mukaan McDonaldin iho vain ”suli pois” onnettomuuden seurauksena. Sairaalassa hän vajosi koomaan, ja perhettä ohjeistettiin jo suunnittelemaan pienen tytön hautajaisia.

McDonald kuitenkin uhmasi todennäköisyyksiä ja selvisi. Kesti kauan hyväksyä tapahtunut: McDonaldia kiusattiin hänen kasvojensa vuoksi, ja eräänä Halloweenina hänen jopa uskottiin käyttävän ”kammottavaa” naamiota.

– Menimme kauppaan hakemaan karkkia, siellä oli paljon lapsisia naamiaisasuissaan ja kassahenkilö kuuli, että minulla oli Halloween-naamari. Hän sanoi ”tuo on realistisin naamio, jonka olen nähnyt koko päivänä", ja kun kerroin, että kyseessä olivat oikeat kasvoni, hän oli järkyttynyt, McDonald kuvaa Metro-lehdelle.

McDonaldia on jo leikattu noin sata kertaa. Hänen huulensa on korjattu, hänelle on tehty ihosiirteitä ja toinen hänen silmistään on proteesi. Nyt 25-vuotias on ollut jo kymmenen vuotta ilman lisäleikkauksia, eikä aiokaan korjauttaa kasvojaan lisää. McDonald kantaa arpiaan ylpeänä, ja hänen mottonsa on ”kannan arpiani kuin timantteja”.

– Vei kauan päästä tähän pisteeseen, mutta olen tajunnut, että ne (arvet) tekevät minusta ihmisen, joka olen. En voi mitään sille, mitä minulle tapahtui, tai miltä näytän, ihmiset joko hyväksyvät minut tai eivät – kummin vain, se ei ole minun ongelmani, hän kuvaa.

Omien sanojensa mukaan McDonald kieltäytyisi myös leikkauksesta, jossa voisi saada kokonaan uuden ihon, mikäli tällainen leikkaus tulisi yhtäkkiä tarjolle.

– Arpeni ovat tärkein asusteeni ja ne tuovat persoonaani esiin. Jos ylläni on kaunis mekko, ne korostavat sitä ja ovat kuin timanttejani.

Lähde: Caters news, Metro.co.uk

***

4:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.