Mainos

Älykondomi on nyt keksitty! Kerää dataa "suorituksestasi"

On mysteeri, miksei tämän tuotteen nimi yksinkertaisesti ole "älypenisrengas".

Brittifirma uskoo vakaasti siihen, että rakastuneet parit kaipaavat älylaitteita myös vällyjen väliin. British Condoms on julkaissut i.Con-älykondomin, joka lupaa kerätä tietoa pariskunnan aktista.

Oikeasti laitteen nimeäminen kondomiksi on harhaanjohtavaa: kyseessä on rengas, joka kiinnitetään peniksen juureen, joten käyttäjä joutuu silti käyttämään sen kanssa myös tavallista kondomia! Se, miksei tuotteen nimi yksinkertaisesti ole vaikkapa älypenisrengas, on mysteeri.

"Älykondomi" aistii sukupuolitaudit ja lähettää tietoa seksiaktista käyttäjänsä älypuhelimeen. Laite kertoo esimerkiksi, montako kilokaloria seksi kulutti, kuinka nopeita työntöjä yhdynnässä oli ja kuinka kauan mies kesti. Laite voisi jopa aistia seksiasentoja.

Käyttäjälle annetaan mahdollisuus jakaa tietonsa anonyymisti muille. Omia tuloksia voisi siis verrata muiden maailman ihmisten tuloksiin! Älykondomissa on jopa valot – syystä, jota on vaikeaa ymmärtää.

Insinööri Adam Leversonin mukaan kondomiin on ahdettu paljon tekniikkaa, mutta tämä ei haittaa käyttökokemusta.

– Se on täällä ja se on kaunis. Halusimme i.Conin näyttävän hienostuneelta, epätungettelevalta ja kevyeltä – lopputuote on kaikkia näitä, mies hehkutti.

Laite vaikuttaa vitsiltä, mutta sille on olemassa oma nettisivu, johon kiinnostunut tilaaja voi jättää sähköpostiosoitteensa. Laitteen piti tulla markkinoille jo vuoden 2017 aikana, mutta toistaiseksi se antaa odottaa itseään. Älykondomi maksaa noin 70 euroa.

Yhtiö väittää, että jäätävät 900 000 henkilöä ovat jo ilmaisseet kiinnostusta tuotetta kohtaan. Uskokoon ken tahtoo!

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja