Mainos

Alppisurmat: Auttaja luuli 7-vuotiasta uhria kuolleeksi

Alppisurmien rikospaikalle ensimmäisten joukossa saapunut 41-vuotias ranskalaismies Philippe D on kertonut järkyttävästä kokemuksestaan brittiläiselle The Sun -lehdelle.

Mies kertoo, että hänen luokseen juoksi hysteerinen brittipyöräilijä, joka yritti huonolla ranskalla selvittää tilannetta.

Philippe D kertoo juosseensa läheiselle parkkipaikalle, mistä hän löysi pahoin haavoittuneen 7-vuotiaan Zainab al-Hillin.

- Tyttö ei reagoinut mitenkään huutoihimme. Yritin jopa puhua tytölle muutaman sanan englantia, kun huomasin, että auton rekisterikilvet olivat brittiläiset. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Minulle hän oli kuollut, kertoo Philippe D.

Philippen mukaan surmapaikka oli totaalisen hiljainen hänen saapuessaan paikalle brittipyöräilijän kanssa. Mies kuvaa tilanteen muistuttaneen karmaisevaa kohtausta elokuvasta.

- Paitsi, että nyt näyttelijöiden paikalla olimme me, eikä meillä ollut kaukosäädintä, jotta voisimme vaihtaa kanavaa.

Irakilaisperheen isä, äiti ja isoäiti ammuttiin autoon Chevalinen kylässä Haute-Savoiessa, Ranskan Alpeilla viime viikolla. Neljäs surmattu oli paikalle sattunut ranskalaispyöräilijä.

Surmasta selvisivät hengissä perheen 4- ja 7-vuotiaat lapset. 7-vuotias loukkaantui hyökkäyksessä vakavasti. Hänet herätettiin koomasta viime sunnuntaina.

Uutiskanava France 24:n verkkosivujen mukaan 7-vuotias näyttäisi muistavan tapahtumat. Uutistoimisto AFP:n mukaan tyttöä ei olla vielä kuitenkaan päästy varsinaisesti kuulustelemaan tämän heikon kunnon vuoksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.